‘Droom Memphis Depay kán dit seizoen uitkomen’

Foto: ‘Droom Memphis Depay kán dit seizoen uitkomen’

Olympique Lyon verloor op vrijdagavond met 2-1 van Juventus, maar door de eerdere 1-0 thuisoverwinning werd De Oude Dame uitgeschakeld in de Champions League. En de van een blessure herstelde Memphis Depay is ongelooflijk belangrijk voor zijn club.

De Telegraaf schrijft namelijk op maandagochtend: “De eliminatie van Juventus was een heel bijzonder moment in het voetballeven van Depay, want de net van een zware kruisbandblessure herstelde Oranje-spits heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Ronaldo zijn grote idool en voorbeeld is.”

De krant vervolgt: “Ondanks zijn langdurige afwezigheid door de zware knieblessure kan Depay dit seizoen bogen op een fraai gemiddelde in de Champions League. In zes duels maakte de Nederlander zes goals, een reeks waarmee hij in de voetsporen is getreden van Ruud van Nistelrooy. Op de topscorerslijst over dit seizoen staat Depay op een derde plek, achter Robert Lewandowski en Erling Braut Haaland en op gelijke hoogte met vijf andere spelers, maar vóór zijn grote idool Ronaldo.”

En waarom zou Memphis niet mogen dromen van de eindoverwinning? “In dit deelnemersveld en onder deze unieke omstandigheden is veel mogelijk. Zonder het thuisvoordeel van de grote clubs en zonder de mogelijkheid om een slechte dag recht te zetten in een return liggen nog meer verrassingen op de loer. Dat mogen Depay & co zaterdag proberen te bewijzen in de kwartfinale tegen Manchester City.”

Zie jij Lyon de cup pakken?

  • Ik wel
  • Nee, dat kan niet
383+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie