Kritische Schmidt lijkt zijn zin te krijgen met PSV-transfer

Foto: Kritische Schmidt lijkt zijn zin te krijgen met PSV-transfer

De Telegraaf onthult op maandagochtend dat PSV een nieuwe keeper wil hebben. De Eindhovenaren willen maar wat graag aan de slag gaan met Yvon Mvogo van het Duitse RB Leipzig, maar er dienen nog behoorlijk wat hordes genomen te worden.

Het bovengenoemde medium schrijft namelijk: “Of Roger Schmidt zich een nieuwe keeper wenst bij PSV? De nieuwe trainer van de Eindhovenaren ontweek het gespreksonderwerp in Duitsland, maar RB Leipzig-keeper Yvon Mvogo (26) is wel degelijk in beeld. Al zal de club het prijskaartje van 5 miljoen euro dat wordt genoemd voor de reservekeeper van RB Leipzig nooit betalen. Dat geld wordt voor andere posities aangewend.”

De krant vervolgt: “De komst van Mvogo is een optie als hij zijn contract in Leipzig verlengt en kan worden gehuurd. PSV zal in coronatijd niet schromen één of twee spelers te huren, die het niveau van de selectie omhoog tillen. Zwitsers international Mvogo is overigens een oude bekende van de net uit Leipzig vertrokken assistent-trainer Lars Kornetka. Hij zit donderdag nog in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel tegen Atlético Madrid.”

In het Philips Stadion is men klaarblijkelijk ontevreden over de huidige doelmannen: “Schmidt zei ondanks zijn tevredenheid naar alle posities te kijken om zich te versterken, inclusief die van doelman. En dat terwijl Lars Unnerstall, international Jeroen Zoet en Hidde Jurjus bij elkaar een dure en ervaren groep keepers vormen. Van Schmidt is bekend dat hij het liefst een sterk meevoetballende keeper heeft, die ook nog ver uit zijn goal kan keepen met de ruimte die zijn ploegen achter de verdediging laten. Unnerstall heeft uitstekende reflexen, maar leverde in Duitsland opnieuw een aantal ballen in vanuit de opbouw.”

Heeft PSV een nieuwe keeper nodig?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1084+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie