De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Ajax is back!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Ajax is back!

Het weekend is weer begonnen en met tropische temperaturen belooft het een heet weekend te worden. Ook op het voetbalveld zullen spelers willen vlammen, want er staan grote, belangrijke wedstrijden op het programma. Zo wordt de Champions League vervolgt vanavond en betreedt ook Ajax weer de voetbalvelden.



Zaterdag 8 augustus



Nu velen op vakantie zijn en anderen van de tropische temperaturen smelten, zoeken velen verkoeling buiten de deur. Begrijpelijk natuurlijk, maar wie zin heeft in een heerlijke avond sport kan ook daar verkoeling zoeken. De zaterdag heeft een vol programma dat je niet wil missen!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 8 augustus hieronder:


18.45 uur op FOX Sports 1: Ajax – RKC, 20.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Bayern München – Chelsea, 20.30 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: FC Barcelona – Napoli


We trappen de bloedhete zaterdag af met de oefenwedstrijd waar velen al maandenlang naar uitkijken. Ajax mag namelijk aanleggen voor een oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Door een flinke aanwezigheid op de transfermarkt is er binnen de selectie van de Amsterdammers veel veranderd, waardoor het interessant is om te zien hoe de wedstrijd vanavond gaat verlopen.  



Zodra de oefenwedstrijd in de Eredivisie gespeeld is, kan aangeschoven worden voor de grootste wedstrijden van de avond. De Champions League gaat namelijk gewoon verder. Nadat op vrijdagavond Juventus en Real Madrid werden uitgeschakeld door Olympique Lyon en Manchester City respectievelijk, zijn het vanavond Bayern München, Chelsea, FC Barcelona en Napoli die in actie komen.



Waar Chelsea drie doelpunten goed heeft te maken in een uitwedstrijd bij Bayern München, kan het bij FC Barcelona – Napoli nog alle kanten opgaan. Daar werd in de thuiswedstrijd in Italië gelijkgespeeld (1-1). Het wordt dan ook nog een leuke avond om te zien wie er naar de kwartfinale gaan.




Zondag 9 augustus



Voor de zondag staat er geen Champions League op het programma, maar kan er alsnog met een rotgang worden genoten. De Comback op FOX Sports gaat namelijk verder met drie oefenwedstrijden. Ieder van een ander niveau, waardoor er voor iedereen wel een leuke pot is om van te genieten.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 9 augustus hieronder:


12.15 uur op FOX Sports 1: FC Dordrecht – NAC, 14.30 uur op FOX Sports 1: Feyenoord – Sparta, 14.30 uur op FOX Sports 2: De Graafschap – FC Volendam, 16.45 uur op FOX Sports 1: Heracles Almelo – PEC Zwolle


De comeback van de Eredivisie is in volle gang en dat is iets waar we als Nederlandse voetbalfans maar al te blij om zijn. Op zondag trappen we dan ook af met FC Dordrecht die het in eigen huis tegen NAC opneemt. Toch is het de pot later op de middag waar we het meest naar uitkijken. De Rotterdamse derby staat namelijk op het programma.



Op FOX Sports 1 maken Feyenoord en Sparta zich op voor een stadswedstrijd die voor nu nog onder de categorie oefenwedstrijd geschaald moet worden. Toch is het een leuke pot voor Rotterdammers en verwacht wordt dan ook dat beide clubs voluit voor de winst gaan. Als dat geen mooie middag wordt, weten wij het ook niet meer!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

21:50
7+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
19+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
36+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
369+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
81+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
30+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
191+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
436+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
110+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
142+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
43+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
272+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
10+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
300+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
18:10
171+
Ajax-directeur eigenlijk heel ouderwets: “Terug naar het gogme van vroeger”
17:50
32+
Opstellingen Heerenveen en PSV: Bosz wijst vervanger van Dest aan
17:37
30+
Kind van de club verlengt bij Feyenoord tot 2025
17:30
174+
‘Hij is zeker geschikt om Slot op te volgen bij Feyenoord’
17:10
99+
Slot nu al geconfronteerd met opdringerige Engelse journalisten
17:00
141+
Liverpool IDEAAL voor Geertruida | Stalen Snor #55
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie