Pechvogel Koppers stopt en kondigt Ajax-hereniging aan

Foto: Pechvogel Koppers stopt en kondigt Ajax-hereniging aan

De profcarrière van Dico Koppers zit er officieel op. De verdediger heeft besloten om zijn loopbaan te beëindigen vanwege aanhoudend blessureleed.

Op Instagram schrijft Koppers: “Na 10 jaar profvoetbal heb ik besloten om voor nu een andere weg in te slaan. Voor velen misschien verrassend, maar voor mezelf niet. De laatste jaren heeft het me vooral veel energie gekost en het plezier werd steeds minder. Door meerdere blessures ben ik helaas nooit lekker in mijn ritme gekomen. Ik voel dat het tijd is om andere dingen te gaan ontdekken en nieuwe dingen te leren!”

Koppers staat stil bij zijn hoogtepunten, zoals debuteren voor Ajax tegen Feyenoord, maar tegelijkertijd kijkt hij ook al vooruit. Hij heeft namelijk nieuws: “Ik ga natuurlijk niet stilzitten.. Leuk om te melden is dat ik na Ajax, ADO Den Haag, FC Twente, Willem II, PEC Zwolle en Almere City weer terug zal keren bij Ajax.

“Ik krijg bij Ajax de kans om in de organisatie mee te kijken en zo te ontdekken wat ik leuk vind! Ook ga ik de trainerscursus volgen en zal Ajax me hierin helpen en begeleiden. Daarnaast ga ik aan een studie beginnen (HBO Business & Innovation) en nog lekker voetballen bij Ajax Zaterdag 1”, aldus Koppers. “Als ik één ding heb geleerd in de voetballerij, is dat je nooit weet hoe het loopt. Voor nu stop ik met profvoetbal en daar heb ik vrede mee.”

Dit bericht bekijken op Instagram

New life ‼️ Na 10 jaar profvoetbal heb ik besloten om voor nu een andere weg in te slaan. Voor velen misschien verrassend, maar voor mezelf niet. De laatste jaren heeft het me vooral veel energie gekost en het plezier werd steeds minder. Door meerdere blessures ben ik helaas nooit lekker in mijn ritme gekomen. Ik voel dat het tijd is om andere dingen te gaan ontdekken en nieuwe dingen te leren! Ik heb prachtige momenten meegemaakt.. Mijn debuut voor AJAX in de Klassieker tegen Feyenoord, spelen tegen Manchester United in Europese wedstrijden, kampioen worden, spelen voor Jong Oranje en natuurlijk scoren in de Eredivisie. Niet te vergeten alle gekke teamgenoten die ik heb leren kennen. Deze momenten zal ik echt nooit vergeten ❤️ Ik ga natuurlijk niet stilzitten.. Leuk om te melden is dat ik na AJAX, ADO den Haag, FC Twente, Willem II, PEC Zwolle en Almere City weer terug zal keren bij AJAX ❌❌❌ Ik krijg bij AJAX de kans om in de organisatie mee te kijken en zo te ontdekken wat ik leuk vind! Ook ga ik de trainerscursus volgen en zal Ajax me hierin helpen en begeleiden. Daarnaast ga ik aan een studie beginnen (HBO Business & Innovation) en nog lekker voetballen bij Ajax Zaterdag 1 ? Als ik één ding heb geleerd in de voetballerij, is dat je nooit weet hoe het loopt. Voor nu stop ik met profvoetbal en daar heb ik vrede mee. Aan alle clubs waar ik heb gespeeld en alle lieve mensen die me gesteund hebben tijdens mijn carrière en vooral papa en mama: dank jullie wel ❤️

Een bericht gedeeld door Dico Koppers (@dicokoppers) op

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
293+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:49
8449+
‘Steven Berghuis spreekt af met nieuwe club’
18:24
1669+
‘Feest na Louis van Gaal-terugkeer’
18:14
2720+
‘Gast nóóit meer in De Oranjezondag’
18:11
81+
‘Nieuwe ‘Ajax-transfer’ Erik ten Hag: 60 miljoen’
17:32
819+
‘Toekomst Lutsharel Geertruida staat al vast’
17:15
302+
‘Arsenal: 70 miljoen voor Oranje-speler’
17:00
5+
LOUIS VAN GAAL IS DE BESTE | SN Voetbalquiz #2
16:30
3321+
’80 miljoen voor Ajax, 68 miljoen voor PSV’
16:18
52+
Nederlander hoopt op stunt tegen Manchester United: ‘Ik kijk ernaar uit’
16:18
428+
‘Frenkie de Jong-transfer na schande’
16:02
410+
Snelle Eredivisie-terugkeer Memphis Depay?
15:46
172+
‘Brobbey 80 miljoen waard na EK’
15:27
88+
‘PSV start nieuwe samenwerking met buitenlandse club’
15:14
118+
Real Madrid-held over penaltystop: ‘Puur geluk’
14:50
117+
Eredivisie-coach met opvallende carrièreswitch: ‘Chauffeur lijkt me leuk’
14:36
23+
Arteta wil veerkracht zien bij Arsenal: ‘Pijn gebruiken als drijfveer voor titel’
14:22
354+
‘Feyenoord ontvangt bod van 20 miljoen voor Hancko’
13:05
25+
‘Clublegende De Rossi gaat door bij AS Roma’
12:25
63+
‘Er is helemaal niks veranderd sinds het winnen van WK’
12:14
263+
Rodri haalt uit na CL-verlies: ‘Één team wilde voetballen’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie