Linssen: “Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg”

Foto: Linssen: “Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg”

Bryan Linssen mocht woensdagmiddag voor het eerst als speler van Feyenoord aantreden in de Kuip. Niet in een wedstrijd, maar op de eerste publieke training van het seizoen. De aanvaller vond het een mooie ervaring, al kijkt hij niet uit naar het spelen in een mager gevulde Kuip. Dat vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

“Je wil in een volle Kuip spelen, dat lijkt me logisch”, oordeelt Linssen. “Anderzijds: ook als er straks maar zevenduizend supporters zitten, zullen ze goed te horen zijn. Dat merk je ook wanneer Feyenoord een uitwedstrijd speelt. Ook al zijn de supporters met weinig; in elk stadion hoor je ze er bovenuit.”

Linssen is bepaald niet bang dat hij ‘Kuipvrees’ ontwikkeld. “Ik ben niet het type dat snel ergens van onder de indruk is. Ik vind het alleen maar mooi, voetballen in De Kuip. Ik wil me heel graag laten zien. Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg. Ik krijg er energie van.”

De voetballers zijn nog wel altijd geschrokken van de uitkomsten van het onderzoek dat bij Ajax heeft plaatsgevonden. Maar liefst 13 werknemers, waaronder voetballers, bleken hoge antistoffen tegen het coronavirus in hun bloed te hebben. Linssen schrok hier eveneens van, al kan hij het goed relativeren. “Als je eenmaal op dat veld staat voel je geen angst. Dan wil je maar één ding: lekker voetballen.”

Gaat Linssen de verwachtingen waarmaken?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
306+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie