City-aankoop Torres haalt keihard uit naar Valencia: ‘Zelfs mijn familie’

Foto: City-aankoop Torres haalt keihard uit naar Valencia: ‘Zelfs mijn familie’

Gisteren werd officieel bekendgemaakt dat Ferrán Torres volgend seizoen voor Manchester City speelt. Het talent komt voor 23 miljoen euro vast plus 12 miljoen euro aan bonussen over van Valencia, en in gesprek met Marca haalt de jongeling keihard uit naar zijn oude werkgever.

Hij vertrekt met gemengde gevoelens naar de Premier League: “Want ik verlaat de club van mijn leven. Deze club heeft mij alles gegeven sinds ik zeven jaar oud ben. Maar ik heb er ook moeilijke en frustrerende tijden gekend waardoor ik uiteindelijk besloot te vertrekken.”

Toch is Torres naar eigen zeggen zwartgemaakt door mensen binnen Valencia: “Toen ik bij het eerste elftal kwam, werd de druk opgevoerd en kwam er veel kritiek los. En niet alleen op mij. Die mensen wilden mijn vertegenwoordigers en mijn familie in diskrediet brengen. Het was gelukkig maar een kleine groep, maar ze zeiden wel wat ik zou falen en dat doet op zeventienjarige leeftijd veel pijn.”

Hij had wel wat steun verwacht van aanvoerder Dani Parejo… “Parejo is een geweldige speler, maar persoonlijk heb ik nooit een goede relatie met hem gehad. Toen ik op zeventienjarige leeftijd bij de eerste selectie kwam, duurde het weken voordat er een simpel goedemorgen vanaf kon. Hij was voor mij geen goede aanvoerder. Het ergste kwam nog toen Marcelino (de trainer, red.) vertrok. Kang-in Lee en ik werden in de kleedkamer als schuldigen neergezet, we mochten wekenlang niets zeggen.”

Bizarre gang van zaken?

  • Zeg dat wel
  • Vind ik niet
196+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie