‘Matthijs de Ligt kan regelrecht bizarre transfer maken’

Foto: ‘Matthijs de Ligt kan regelrecht bizarre transfer maken’

Matthijs de Ligt speelt nu pas een jaartje voor Juventus en is al een vaste waarde in het Allianz Stadium, dus het is zeer onwaarschijnlijk dat De Oude Dame bereid is om naar aanbiedingen te luisteren. Dat weerhoudt Manchester United er echter niet van om het te proberen.

Het medium Yahoo Sports bevestigt vandaag dat de Red Devils wel degelijk interesse hebben om De Ligt over te hevelen naar Old Trafford. De website stelt echter wel dat de beleidsbepalers van de nummer drie van de Premier League ook wel weten dat dat vermoedelijk een onbegonnen zaak is. 

Een jaartje geleden betaalde Juventus ongeveer 85 miljoen euro voor zijn aanwinst, waarvan 75 miljoen euro in de zak van Ajax verdween en 10 miljoen euro in die van zaakwaarnemer Mino Raiola. De marktwaarde van De Ligt wordt momenteel geschat op 67,5 miljoen euro, maar als de Italianen al bereid zijn om een vraagprijs te noemen, zal die hier ongetwijfeld ver boven liggen.

De Oranje-international vindt bovendien zelf dat hij in het voorbije jaar beter is geworden: “Bij Ajax hadden we een geweldig systeem, dat verdedigen makkelijk maakte. Bij Juventus kwam ik meer in één-tegen-één-situaties en ik kan wel zeggen dat ik beter ben geworden in het pure verdedigen. Daarnaast heb ik meer ervaring en ben ik sneller geworden.” De Ligt lijkt zich ook als een vis in het water te voelen in Turijn, waardoor de kans dat hij echt voor een verhuizing naar Manchester kiest, piepklein is.

Juventus of United?

  • Juventus
  • United
4993+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie