‘Ziyech krijgt fabuleus Ajax-transfernieuws bij Chelsea’

Foto: ‘Ziyech krijgt fabuleus Ajax-transfernieuws bij Chelsea’

Chelsea dreigt Ajax deze zomer leeg te roven. Na publiekslieveling Hakim Ziyech zouden ook André Onana en Nicolás Tagliafico de overstap naar de Johan Cruijff ArenA kunnen maken.

Al maanden worden Onana en Tagliafico gelinkt aan een transfer naar Stamford Bridge. Het is een publiek geheim dat de Amsterdammers met beide spelers een afspraak hebben gemaakt voor deze transferwindow. Chelsea heeft meer opties besproken, maar The Guardian zinspeelt op een dubbelslag bij Ajax.

Het Britse medium schrijft dat Chelsea voor de keeperspositie vooral naar Onana en Jan Oblak kijkt. De doelman van Atlético Madrid dreigt echter onhaalbaar te worden door het gigantische prijskaartje, zeker als het niet lukt om Kepa Arrizabalaga te verkopen. Daardoor lijkt de Ajax-goalie topkandidaat te worden in Londen.

Ook de linksbackpositie heeft de aandacht bij Chelsea. Ben Chilwell was en is de nummer één kandidaat, maar het is aan Leicester City om te bepalen of de vraagprijs daalt na het mislopen van een Champions League-ticket. Is dat niet het geval, dan lijkt Tagliafico voor zo’n 25 miljoen euro de overstap te mogen maken.

Zie jij Onana én Tagliafico Ziyech volgen?

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie