Topschutter Real wil ooit terugkeren bij jeugdliefde: “Dat heeft hij gezegd”

Foto: Topschutter Real wil ooit terugkeren bij jeugdliefde: “Dat heeft hij gezegd”

De kans dat Karim Benzema ooit terugkeert als speler bij jeugdliefde Olympique Lyon is zeker realistisch. Dat beweer de voormalig agent van de spits van Real Madrid, Karim Djaziri.

Benzema doorliep de jeugdopleiding in Lyon en brak er door in het profvoetbal. Na vier jaar in het eerste elftal maakte hij in 2009 de transfer naar De Koninklijke, waar hij inmiddels alweer elf jaar in dienst is. Djaziri ziet de 32-jarige Fransman niet snel vertrekken bij Real, maar als dat gebeurd is het waarschijnlijk dat hij terugkeert op het oude nest. “Met de situatie waarin hij nu is bij Real, zie ik hem daar niet weggaan. Hij speelt altijd, kan het goed vinden met zijn trainer (Zinedine Zidane, red) en wordt aanbeden door het publiek”, aldus de oud-zaakwaarnemer bij OLTV

“Vandaag de dag is dat dus niet mogelijk. Maar Karim heeft gezegd toen hij Lyon verliet, dat hij maar één wens had: er ooit terug te keren. De vraag is of dat als speler zal zijn”, laat Djaziri weten, die Benzema ook wel andere functies binnen de club ziet bekleden. “Als hij nog het fysiek heeft dat hij nog iets voor de club kan betekenen, komt hij terug. Als het niet als speler is kan het ook nog in een andere rol. Ik weet dat hij dat echt wil.”

Benzema kan met de Spaanse grootmacht donderdagavond voor de derde keer landskampioen worden. Bij winst op Villarreal is de titel een feit, bij een andere resultaat moet men hopen op een slippertje van FC Barcelona tegen Osasuna. Benzema won in dienst van Real ook vier keer de Champions League.

Zie je hem daar nog terugkeren als speler?

  • Zeker
  • Nee, denk het niet
72+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie