‘Feyenoord met hoop en vrees nieuwe seizoen in’

Foto: ‘Feyenoord met hoop en vrees nieuwe seizoen in’

Feyenoord heeft onder leiding van Dick Advocaat een fantastische reeks neergezet. Ook richting het nieuwe voetbalseizoen is er voldoende reden voor optimisme, maar er zijn ook zorgwekkende signalen.

Trouw schrijft: “Een andere reden voor het onbegrensde vertrouwen: de selectie. Die blijft voorlopig redelijk intact. Aanvoerder Steven Berghuis is er nog, net als Leroy Fer, Orkun Kökçü en de Argentijnse verdediger Marcos Senesi. Met beperkte middelen zocht technisch directeur Frank Arnesen naar versterkingen. Die hoopt hij gevonden te hebben in Mark Diemers (Fortuna Sittard), Bryan Linssen (Vitesse) en het Duitse talent Christian Conteh (FC St. Pauli).”

Wel worstelt Feyenoord met een probleem, zo weet het medium. “Dat Feyenoord beperkte slagkracht op de transfermarkt heeft, komt vooral door de coronacrisis. De club is zwaar getroffen. Feyenoord, vorig seizoen werkend met een begroting van ongeveer zeventig miljoen euro, is huurder van stadion De Kuip, maar doordat er voorlopig beperkt toeschouwers aanwezig mogen zijn, loopt het veel inkomsten mis.”

Tot slot schrijft Trouw: “In die sferen, van sportieve hoop en bestuurlijke zorgen, begint Advocaat op maandag 27 juli de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vol goede moed en met frisse energie. Maar ook de Hagenaar zal vanaf trainingscomplex 1908 wel eens vertwijfeld naar De Kuip kijken. Is dat stadion straks in september, met spaarzaam gevulde stoeltjes, nog steeds die bijna onneembare vesting voor tegenstanders?”

Maak jij je zorgen over Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
392+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie