‘Advocaat schrikt zich hoedje, maar wordt gerustgesteld’

Foto: ‘Advocaat schrikt zich hoedje, maar wordt gerustgesteld’

Oefenmeester Dick Advocaat van Feyenoord schrok zich vorige week een hoedje toen zijn sterspeler Steven Berghuis opeens opgenomen moest worden in het ziekenhuis. Inmiddels zijn er echter minder zorgen om de buitenspeler.

De Telegraaf schrijft op dinsdagmorgen: “Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis hoopt eind deze maand gewoon topfit aan te sluiten bij de selectie van Feyenoord. De aanvaller verbleef vanwege een luchtweginfectie korte tijd in een ziekenhuis. De speler is nu een kleine week thuis. Feyenoord kan om privacyredenen niet zeggen wat Berghuis exact mankeert, maar bevestigt dat hij kort opgenomen is geweest. De club weet zeker dat Berghuis kan aansluiten bij de selectie.”

De spelersgroep heeft op dit moment vakantie: “Enkele spelers zijn naar het buitenland, maar het gros verblijft in Nederland. De spelers zijn daar uiteraard vrij in, maar moeten wel oppassen dat ze in het buitenland niet in een ‘lockdown-situatie’ terecht komen. Als er in een van de landen over de grens een noodsituatie uitbreekt door corona, bestaat het risico dat spelers niet tijdig kunnen terugkeren. De spelers die in Nederland zijn gebleven voelen zich veiliger. Berghuis en andere spelers gaven al in het begin van de coronacrisis de voorkeur aan individueel trainen als ze niet konden reizen. De Oranje-international zei voor zijn vakantie nog dat hij er alles aan wil doen om in het nieuwe seizoen topfit te zijn en alle kansen te willen benutten om zijn loopbaan nog een extra ‘boost’ te geven.”

Logisch dat Advocaat schrok?

  • Tuurlijk
  • Nee
587+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie