‘Advocaat drukt Feyenoord-transfers erdoorheen’

Foto: ‘Advocaat drukt Feyenoord-transfers erdoorheen’

Feyenoord heeft zich al behoorlijk actief getoond op de transfermarkt: Mark Diemers, Bryan Linssen en Christian Conteh kwamen naar Rotterdam, waar Leroy Fer en Orkun Kökcü een contractverlenging ondertekenden. En dit komt voor een groot gedeelte uit het kokertje van oefenmeester Dick Advocaat.

Al mogen we Frank Arnesen natuurlijk ook niet vergeten. De Telegraaf schrijft op zaterdagochtend: “Met Arnesen heeft Feyenoord een ‘td’ die iets meer dan Martin van Geel de buitenlandse markt afstruint op zoek naar jonge spelers die de eigen opleiding kunnen aanvullen. Met alleen eigen jeugd kan Feyenoord in de toekomst niet om de titel spelen en Europees presteren. De Duits/Ghanese aanvaller Conteh is er al een voorbeeld van. Saillant detail, de zoon van Arnesen (Sebastian) werkte jarenlang als scout voor Manchester City in Europa en Afrika. Die heeft een groot arsenaal aan talenten in kaart gebracht. Arnesen zou dom zijn als hij daar nu geen gebruik van maakt. En misschien gebeurt het ook al…”

De krant gaat verder: “Tegelijkertijd heeft Advocaat gehamerd op ervaring in elke linie. Voor de komst van de routiniers Linssen en Diemers, alsmede de verlenging van Fer heeft hij zich hard gemaakt. Op die manier is het elftal van Feyenoord komend seizoen een aardige Haags-Deense cocktail. Arnesen en Advocaat hebben elkaar snel gevonden, precies zoals destijds in hun zeer succesvolle PSV-periode.”

Goede zaak dat Advocaat zich ermee bemoeit?

  • Ja
  • Nee
1558+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie