TRANSFERUURTJE: Nachtmerrie voor Feyenoord, lucratieve transfer Matavz

Foto: TRANSFERUURTJE: Nachtmerrie voor Feyenoord, lucratieve transfer Matavz

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:



Mocht bijvoorbeeld Sevilla zich daadwerkelijk gaan melden bij Feyenoord voor Marcos Senesi is een transfer niet meer te voorkomen, voorspelt commentator Jeroen Elshoff in de NOS Voetbalpodcast. “Ze zullen twintig miljoen niet laten lopen met alles wat komt aan financiële problemen.” De Argentijnse mandekker zou Rotterdam dus wel eens al weer na één seizoen kunnen gaan verlaten.

PSV wil voor komend seizoen zeker nog een versterking aan het middenveld toe gaan voegen. Vooral Marco van Ginkel wordt genoemd, maar een andere oude bekende ligt ook voor het oprapen: Kevin Strootman. Volgens L’Equipe mag de linkspoot deze zomer gratis weg bij Olympique Marseille, dat moet snijden in de salariskosten.


Ajax, Feyenoord, PSV én AZ worden allemaal gelinkt aan Micky van de Ven, maar ‘de nieuwe Matthijs de Ligt’ gaat zijn FC Volendam deze zomer niet voor de eerste de beste aanbieding inruilen. “Die stap te snel maken, dat wil ik niet gaan doen. Het moet wel een heel goede aanbieding zijn, wil ik Wim Jonk en Volendam gaan verlaten”, zegt de jonge mandekker.

Tim Matavz vervolgt hoogstwaarschijnlijk zijn voetballoopbaan in de Verenigde Arabische Emiraten, zo meldt het Algemeen Dagblad. De centrumspits gaat daar spelen voor Al-Wahda. De Sloveense aanvaller kwam de afgelopen drie seizoenen uit voor Vitesse, waarvoor hij door een kuitbeenbreuk voor een langere periode niet kon uitkomen.


Buitenland:

Chris Richards bij één of meerdere Nederlandse clubs op de radar. Het 20-jarige talent van Bayern München geniet naar verluidt interesse vanuit heel wat meer landen. Dat meldt CBS Sports woensdag. Zij spreken van interesse vanuit Nederland (, België en Duitsland), zonder specifieke clubs te noemen. De Amerikaan zou zich ook in de belangstelling hebben gespeeld van Chelsea, Arsenal, Valencia.

Chelsea hoopt zo snel mogelijk Jorginho te kunnen verkopen aan Juventus, zodat Kai Havertz betaalbaarder wordt. Dat stelt The Mirror donderdagochtend. Havertz wordt in Londen gezien als een cruciale versterking voor het elftal om nieuwe successen te boeken. De aanvallende middenvelder moet samen met de aangetrokken Timo Werner en Hakim ZIyech voor de broodnodige creativiteit in de voorhoede zorgen.

Denk jij dat Senesi naar Sevilla gaat deze zomer?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie