De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: climax!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: climax!

Het voetbalseizoen nadert langzaam maar zeker haar einde. Intense weken volgden elkaar op, waarbij krakers bijna iedere dag op het programma stonden. Dit weekend is dat niet anders. Welkom bij de beste uitzendingen van het weekend.



Zaterdag 4 juli



Nadat we vorig weekend een programma volledig in het teken van de FA Cup hadden, wisselen we dit weekend lekker af tussen de verschillende Europese competities. Van Engeland tot Italië; vrijwel ieder land komt dit weekend voorbij.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 4 juli hieronder:



15.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: Manchester United – AFC Bournemouth, 16.45 uur op Ziggo Sport: Juventus – Torino, 20.00 uur op FOX Sports 1: Finale DFB-Pokal: Bayer Leverkusen – Bayern Munchen, 20.35 uur op Ziggo Sport: Chelsea – Watford



Op deze zaterdag trappen we vlak voor vier af met Manchester United. Op Old Trafford wordt er gespeeld tegen Bournemouth. United moet winnen om jacht te houden op de derde plek in de competitie, een felle strijd die tussen Leicester City, Chelsea en United gestreden wordt. Bournemouth vecht daarentegen om degradatie te ontkomen, want de voorlaatste positie voelt nou niet bepaald veilig. 



Als Juventus de titel alvast veilig wil stellen kan er dit weekend een grote stap gezet worden als er van Torino gewonnen wordt. De koploper in de Serie A neemt het op tegen de nummer 13, dus kansen zijn er zeker. Of Matthijs de Ligt kan helpen bij die overwinning moet je zelf bekijken!



Vanavond schakelen we om 20.00 uur nog één laatste keer naar Duitsland voor de finale van de DFB-Pokal. Kampioen Bayern München neemt het namelijk op tegen Bayer Leverkusen voor de cup en dat is een strijd die je natuurlijk niet wil missen. Kan de koploper het seizoen bekronen met een tweede beker?





Zondag 5 juli



Waar de zondag voor velen een middag vol Formule 1 zal betekenen, is er voor voetbalfans ook genoeg om van te genieten. De topclubs uit het buitenland komen namelijk nog in actie, waarbij sommige clubs nog om het kampioenschap spelen. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 5 juli hieronder:



17.10 uur op Ziggo Sport Voetbal: Internazionale – Bologna, 17.45 uur op Ziggo Sport – Liverpool – Aston Villa, 19.50 uur op Ziggo Sport: Rondo, 21.55 uur op Ziggo Sport: Villarreal CF – FC Barcelona



We trappen de dag af met een goede pot in Italië. Internazionale is nog steeds op jacht naar de tweede plek en moet nog een gat van vier punten met Napoli zien te dichten. Van groot belang is dan ook dat er gewonnen wordt van Bologna, dat zelf de elfde plek op de ranglijst verwarmt. 



Kampioen Liverpool neemt het later op de dag ook nog in eigen huis op tegen Aston Villa en hoopt daar toch een betere wedstrijd neer te zetten dan tegen Manchester City. Ook Barcelona speelt nog laat op de avond en heeft winst nodig om nog kans te maken op de titel in La Liga. Dan moet er alleen wel uit gewonnen worden van Villarreal.



Natuurlijk moet Rondo niet vergeten worden. Het praatprogramma met Jack van Gelder heeft deze week namelijk een speciale gast. Marco van Basten sluit aan, iets waar Ziggo Sport zelf erg trots op is. Van Basten was in het verleden al commentator bij FOX Sports, maar maakt nu dus ook zijn debuut aan de tafel van Van Gelder.

0 Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

22:27
19+
‘Van Praag biedt Kroes excuses aan’
22:09
17+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
48+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
78+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
57+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
500+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
101+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
36+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
243+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
539+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
115+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
160+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
44+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
292+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
10+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
312+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
18:10
181+
Ajax-directeur eigenlijk heel ouderwets: “Terug naar het gogme van vroeger”
17:50
32+
Opstellingen Heerenveen en PSV: Bosz wijst vervanger van Dest aan
17:37
30+
Kind van de club verlengt bij Feyenoord tot 2025
17:30
179+
‘Hij is zeker geschikt om Slot op te volgen bij Feyenoord’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie