‘Diemers krijgt opmerkelijk signaal uit De Kuip’

Foto: ‘Diemers krijgt opmerkelijk signaal uit De Kuip’

Feyenoord hoopt Christian Conteh deze zomer naar De Kuip te halen. De linksback moet voor een geringe vergoeding worden overgenomen van 1. FC Sankt Pauli, maar er dreigt wel een kanttekening.

Voetbal International schrijft: “Hij is snel, technisch vaardig en brutaal op het veld. Zulke kwaliteiten kan Feyenoord altijd gebruiken, maar de vraag die trainer Dick Advocaat dan zal stellen is net zo gerechtvaardigd: is hij er meteen klaar voor? Wie Advocaat een beetje kent, weet dat hij altijd op zoek is naar spelers die er direct staan. Dat heeft niks te maken met weerzin tegen jeugd, want wie goed genoeg is, speelt.”

“Kijk alleen naar het Feyenoord van vorig seizoen”, weet VI. “Met doelman Justin Bijlow, rechtsback Lutsharel Geertruida, linkervleugelverdediger Tyrell Malacia, middenvelder Orkun Kökcü en spits Robert Bozeník, stelde de trainer vaak vijf spelers op van begin twintig. De balans moet alleen niet doorslaan, want Advocaat heeft grote plannen met Feyenoord.”

“Hij wil meedoen om de titel en daarvoor heeft hij een even brede als geroutineerde selectie nodig in een seizoen dat zich als een rollercoaster zal gaan ontwikkelen na corona, met elke week wel twee of meer wedstrijden in de Eredivisie, om de KNVB-beker of in de Europa League. In dat licht past ook de komst van Mark Diemers. Hij is gehaald op voorspraak van de trainer, want als Arnesen de baas was geweest, zou deze middenvelder van Fortuna Sittard hoogstwaarschijnlijk niet zijn gekomen.”

Heeft hij de juiste keuze gemaakt?

  • Ja
  • Nee
1668+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie