AD komt met belangrijk Feyenoord-transfernieuws

Foto: AD komt met belangrijk Feyenoord-transfernieuws

Feyenoord komt met het oog op volgend seizoen vermoedelijk nog met vier transfers. Christian Conteh is dicht bij een transfer naar Rotterdam, maar het is niet waarschijnlijk dat hij er gelijk kan staan en daarom duurt de zoektocht naar een vervanger voor de geblesseerde Luis Sinisterra voort.

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag: “Dick Advocaat wil de komende maanden nog zeker één middenvelder, een linkerspits en nu dus ook een centrale verdediger aan zijn selectie toevoegen. De Duitser Christian Conteh staat op het punt om naar Feyenoord te komen. De linkerspits moet worden overgenomen van FC Sankt Pauli uit de Tweede Bundesliga. Arnesen sprak de aanvaller met Ghanese roots onlangs in Duitsland en hoopt hem snel medisch te kunnen keuren. Hij heeft nog een contract voor een jaar, Feyenoord zal dus een (kleine) transfersom moeten betalen.”

De krant vervolgt: “Conteh wilde na een moeizaam seizoen in Duitsland met een langdurige hamstringblessure niet bijtekenen bij St. Pauli, waar de Nederlandse trainer Jos Luhukay gisteren vertrok. Conteh kwam afgelopen seizoen slechts zeven keer in actie en scoorde twee keer. Of Conteh op de linkerflank meteen de afwezigheid van de geblesseerde Luis Sinisterra kan opvangen, is zeer de vraag. De aanvaller lijkt meer een speler die de tijd krijgt om zich te ontwikkelen om in de toekomst van waarde te kunnen zijn. Hij zou qua leeftijd ook nog uit mogen komen in het nieuwe Feyenoord Onder-23.”

Men sluit af: “Advocaat wilde het liefst een linkerspits met ervaring. Eerder waagden de Rotterdammers een poging bij Bryan Linssen van Vitesse, die zich door de financiële aanbieding van Feyenoord genoodzaakt voelde zijn transfervrije status elders te gaan verzilveren.”

Een verdediger, een middenvelder én een aanvaller?

  • Goed plan
  • Slecht plan
1184+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie