Genee is er helemaal klaar mee: ‘Zelfs in de Albert Heijn’

Foto: Genee is er helemaal klaar mee: ‘Zelfs in de Albert Heijn’

In de laatste uitzending van Veronica Inside zette presentator Wilfred Genee vaste tafelgast Johan Derksen voor het ‘Joegoslavië-tribunaal’ met betrekking tot de opmerking die de voormalige hoofdredacteur van Voetbal International gemaakt had over rapper Akwasi.

De fans van het voetbalpraatprogramma namen dat Genee niet in dank af en de televisiepersoonlijkheid ligt nu al een week onder vuur. Hij wordt vooral heel erg vaak ‘Judas’ en ‘matennaaier’ genoemd, zo vertelt de presentator bij Op1… “Heel regelmatig. Ik heb het niet bijgehouden, maar het is niet op één hand te tellen, denk ik.”

Hij maakt nogal wat mee: “Wat nog meer? NSB’er door René (Van der Gijp, red.), klootzak bij de Albert Heijn van de week… En ik kreeg een kaartje thuis van een man of de echte Judas nu wilde opstaan. Het kaartje was naar mijn huis toegestuurd en hadden mijn kinderen ook uit de brievenbus kunnen halen. Het was anoniem. Als je dit doet, zet dan even je naam erbij. Dan kan ik je terugbellen en kunnen we er even over praten.”

Genee snapt de boosheid bij Derksen en Van der Gijp wel: “Als ik de gedachtegang volg van Johan en René, kan ik me er iets bij voorstellen. Maar als je het totale plaatje ziet van alles dat er gebeurd is, moet ik dan leren zeggen volgens mij: ik kan me niet in het plaatje herkennen. Nee, dan vind ik toch wel dat er iets meer aan de hand is.”

Gaat dit veel te ver?

  • Vind ik wel, ja
  • Vind ik niet
1523+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie