Liverpool kan donderdag kampioen worden na heerlijke goals tegen Palace

Foto: Liverpool kan donderdag kampioen worden na heerlijke goals tegen Palace

Na 30 jaar wachten kunnen de supporters van Liverpool FC de champagne bijna ontkurken. De ploeg van coach Jürgen Klopp won woensdag met duidelijke 4-0-cijfers en enkele heerlijke goals van een machteloos Crystal Palace. Indien Manchester City donderdagavond niet wint op het veld van Chelsea FC, is de landstitel een feit voor The Reds.

Het was Alexander-Arnold die Liverpool een eerste keer kon doen juichen. De vleugelback mikte een vrije trap enig mooi tegen de touwen. Crystal Palace, waar Benteke andermaal ontbrak, had niet meteen een antwoord klaar en moest vooral ondergaan. Toch duurde het tot in de slotminuten van de eerste helft alvorens Salah kon verdubbelen.

Na rust bleef de dominantie van de thuisploeg, waar Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis stonden, duren. Fabinho knalde de 3-0 snoeihard voorbij doelman Hennessey en na een counter legde Mané de eindstand vast. Liverpool kan door deze zege donderdag al kampioen worden. Indien Manchester City punten laat liggen op het veld van Chelsea, kan het feest losbarsten.

Zie je Liverpool donderdag al kampioen worden?

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie