De béste voetbaluitzendingen van deze week

Foto: De béste voetbaluitzendingen van deze week

Nu de zomer officieel is begonnen, zou je denken dat het voetbalseizoen is afgelopen. Niets is minder waar natuurlijk, want de competities in het buitenland draaien pas net weer op volle toeren. De beste uitzendingen van deze week zetten we voor jou op een rij.



Maandag 22 juni



Na een lekker voetbalweekend vol wedstrijden uit Engeland, Italië, Duitsland en Spanje, is het veilig om te stellen dat de grootste competities van het jaar weer terug op de buis zijn. Nog belangrijker is dat de competities ook nog eens extreem spannend zijn in de meeste landen. De komende weken wordt het kijken van de wedstrijden dan ook alleen maar spannender.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 22 juni hieronder:


19.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Villarreal C.F – Sevilla FC, 20.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: Manchester City – Burnley, 21.40 uur op Ziggo Sport: Bologna – Juventus


Deze maandagavond draait volledig om Ziggo Sport. FOX Sports wordt overgeslagen doordat het kanaal geen Engels, Spaans of Italiaans voetbal uitzendt, wat wel de hele avond het geval is voor Ziggo Sport. Zo trap je deze zomerse avond af met Villarreal tegen Sevilla om vervolgens door te schakelen naar Manchester City dat het thuis tegen Burnley opneemt.



De leukste wedstrijd wordt tevens voor het laatst bewaard, want de ploeg van Matthijs de Ligt gaat de strijd aan tegen Bologna. Juventus gaat dus op bezoek bij Bologna om drie punten te verzamelen. Deze zijn ook hard nodig als De Oude Dame de koppositie wil behouden.


Dinsdag 23 juni



Op 23 juni is het de dag van Ziggo Sport. Waar het kanaal een tijdje heeft moeten wachten tot het voetbalgeweld losbarstte, is het dan eindelijk zover. Ieder uur heeft het kanaal een andere wedstrijd om uit te zenden. De wedstrijden van de avond zien ook nog eens grote clubs strijden voor drie punten en dat wil je niet missen.



Een greep van de leukste uitzendingen van 23 juni hieronder:


18.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: Leicester City – Brighton and Hove Albion, 19.25 uur op Ziggo Sport: Hellas Verona – Napoli, 21.05 uur op Ziggo Sport Voetbal: Tottenham Hotspur – West Ham United, 21.55 uur op Ziggo Sport: FC Barcelona – Athletic Club


Woensdag 24 juni



Op deze bloedmooie woensdag is het weer ongekend lekker en warm. Iedereen wil in de avonduren dan ook nog lekker genieten van het zonnetje, terwijl de voeten even in het water gestoken worden. Hoe je die heerlijke woensdagavond nog beter af kunt sluiten? Met een goede pot voetbal natuurlijk, want die zijn er in overvloed te vinden!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 24 juni hieronder:


18.30 uur op Ziggo Sport: Manchester United – Sheffield United, 19.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Internazionale – Sassuolo, 21.00 uur op Ziggo Sport: Liverpool – Crystal Palace, 23.15 uur op Ziggo Sport: Real Madrid – RCD Mallorca

Deze woensdag staat in het teken van Engeland, zoveel moge wel duidelijk zijn. Waar we de avond starten met Manchester United, is het de wedstrijd om 21.00 uur waar we met smart op zitten te wachten. Koploper Liverpool heeft dit seizoen bijna wekelijks voor plezier gezorgd en hopelijk is dat op deze woensdagavond niet anders. Natuurlijk komt Real Madrid ook nog in actie, maar dat is wel erg laat op de avond.



Donderdag 25 juni



Nu de week gebroken is en het weekend nog maar een dag van je verwijderd is, begin je de uren tot vrijheid alweer bijna af te tellen. Gelukkig doe je dit met een goede reden, namelijk de voetbalwedstrijd die op de planning staat voor de avond. In Engeland wordt een kraker gespeeld die je niet wil missen! 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 25 juni hieronder:


17.00 uur op FOX Sports 3: Tien jaar Terug: 2010-2011, 19.00 uur op FOX Sports 2: DOC: Bosko, spits van de Balkan, 21.05 uur op Ziggo Sport: Chelsea – Manchester City



Vrijdag 26 juni



Je hebt de bloedhete week weer overleefd en dat is een applaus waard natuurlijk. De voetbalwereld geeft deze in de vorm van een goede pot voetbal. Ga er maar lekker voor zitten, relax en geniet.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 26 juni hieronder:


17.00 uur op FOX Sports 2: DOC: Memphis, van Moordrecht tot Manchester, 19.00 uur op FOX Sports 2: DOC: Opschudding in het Oosterpark, 21.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Juventus – US Lecce


De avond luiden we rustig in met FOX Sports door middel van een paar leuke documentaires. Om 17.00 uur kun je een uur genieten met een uitgebreide blik op de carrière van Memphis Depay. Na een zwaar jaar voor de aanvaller, waarin hij maar weinig speeltijd had door een hevige blessure, kun je op deze manier toch nog even wat tijd met hem doorbrengen.



Later op de avond is dan toch eindelijk die wedstrijd waar je op hebt zitten wachten: Juventus – Lecce. In deze kraker is het Juventus dat tot op het tandvlees moet vechten voor drie punten om de koppositie niet kwijt te raken aan Napoli en Internazionale. Hoe dat afloopt, zie je op 21.40 uur.

Kijk jij uit naar de rentree van Memphis?

  • Ik wel
  • Ik niet
21+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:48
45+
“Dest kan balans in kleedkamer verstoren”
12:28
112+
Tom Egbers keert terug bij de NOS
12:17
34+
‘Kökcü neemt bij Benfica belangrijk besluit’
12:00
31+
Van ‘t Schip begint bij Ajax aan eindexamen
11:57
38+
Leicester-coach ontslagen wegens relatie met speelster: ‘Dit is niet gezond’
11:52
95+
NEC-supporters furieus na Vitesse-besluit: “Zware competitievervalsing”
11:37
16+
‘Rolmodel’ Henderson oogst lof: “Heb heel goede band met hem”
11:28
14+
5 Nederlanders bereiken halve finale Champions League
11:22
225+
Heeft Ajax nieuwe Frenkie de Jong?
11:07
37+
Oud-Vitessenaar uit zorgen: “Hoort niet zo laag te spelen”
10:50
48+
EK-bierwaarschuwing: “1 april-grap?”
10:35
763+
‘Alfred Schreuder blokkeert Ajax-overgang’
10:20
200+
‘Ajax-zomertransfer: 27 miljoen’
10:17
88+
Smakelijke FC Utrecht-onthulling over Ten Hag: “Iedereen werd gek van hem”
10:00
135+
Oud-Feyenoorders investeren in Mexico in carrière en portemonnee
09:56
49+
NEC-aanhang hoort Vitesse-tegenvaller
09:48
751+
‘Berghuis-transfer voor fooi’
09:41
30+
Jong PSV-trainer kondigt vertrek aan: “Tijd voor een volgende stap”
09:25
6058+
‘Van der Gijp op non-actief bij Vandaag Inside’
09:11
232+
Valentijn Driessen velt oordeel over Brenet-besluit FC Twente
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie