‘Toptransfer Van Hecke is goed nieuws voor FC Utrecht’

Foto: ‘Toptransfer Van Hecke is goed nieuws voor FC Utrecht’

Jan Paul van Hecke van NAC Breda werd in het voorbije voetbalseizoen gescout door bijna alle Eredivisie-clubs, maar het talent lijkt naar het buitenland te transfereren. Volgens BN/De Stem ligt er inmiddels een akkoord op tafel met AS Monaco.

Het medium onthult op de vroege maandagmorgen: “Jan Paul van Hecke kan zijn carrière vervolgen bij AS Monaco, dat met NAC overeenstemming heeft bereikt over een transfer. De kans is aanzienlijk dat de speler meteen wordt verhuurd. FC Utrecht is dan een serieuze optie. AS Monaco lijkt aan de haal te gaan met Van Hecke, nu NAC een miljoenenbod heeft geaccepteerd van de club uit prinsdom. Direct betrokkenen bevestigen het akkoord. Als de centrale verdediger er zelf ook uitkomt met Monaco, is de overgang een feit. De transfersom zou naar verluidt 2 miljoen euro bedragen.”

Monaco lijkt Van Hecke echter niet te zien als een directe versterking, en daarom is er misschien wel goed nieuws op komst voor Utrecht: “Genoegzaam bekend is dat Van Hecke volgend seizoen in de Eredivisie wil spelen; hij zou daarbij een voorkeur hebben voor FC Utrecht. Met een bod van minder dan 1 miljoen euro waren de Utrechters dit voorjaar niet in staat om de verdediger op eigen kracht binnen te halen. In een constructie waarin AS Monaco de Arnemuidenaar voor langere tijd vastlegt, vier of vijf jaar, kan hij één of misschien wel twee seizoenen bij FC Utrecht kilometers maken. Het kamp Van Hecke is nu aan zet.”

Naar Monaco en vervolgens Utrecht?

  • Mooie transfer!
  • Ik vind het niks
461+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie