‘Dit is wat Manchester United wil betalen voor Van de Beek’

Foto: ‘Dit is wat Manchester United wil betalen voor Van de Beek’

Donny van de Beek leek lange tijd op weg te zijn naar Real Madrid, maar opeens heeft Manchester United de beste papieren om de middenvelder over te nemen van Ajax. Vermoedelijk zullen de Amsterdammers echter wel coronakorting moeten verstrekken.

Volgens het dagblad The Times zou CEO Ed Woodward namelijk hopen op een deal van om en de nabij 40 miljoen euro. Dat is ongetwijfeld eventjes slikken voor directeur voetbalzaken Marc Overmars, want eigenlijk lag er een akkoord op tafel met Real ter waarde van 55 miljoen euro. 

De Koninklijke drukt echter maar niet door en daarom ligt United dus op poleposition voor de handtekening van Van de Beek. De Telegraaf schreef gisteren al: “De club van trainer Ole Gunnar Solskjaer, die een groot fan is van dynamische middenvelders met de scoringsdrift van Van de Beek, kan zich geen extreme uitgaven veroorloven. Maar vicevoorzitter Woodward, die een goede band heeft met Ajax-directeur Edwin van der Sar, staat bekend om zijn creativiteit. Voor Ajax kan het interessant zijn om nu wél te cashen en niet langer te wachten nu de Engelse transfermarkt langer openblijft dan de Nederlandse. Anders zou het zo kunnen zijn dat de Amsterdammers door tijdsgebrek niet meer in staat zijn een vervanger voor Van de Beek aan te trekken.”

Overigens is er een mogelijkheid dat Juventus nog concreet wordt voor de Oranje-international. De Oude Dame houdt de situatie in ieder geval nauwgezet in de gaten.

40 miljoen genoeg?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1348+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie