F-Side is burgemeester Halsema zat: “We trappen je eruit!”

Foto: F-Side is burgemeester Halsema zat: “We trappen je eruit!”

De F-Side, de harde kern van Ajax, is helemaal klaar met burgemeester Femke Halsema van Amsterdam. De aanhang vindt dat de politica met twee maten meet.

De F-Side verwijst in een verklaring naar de ophef rond het Champions League-duel met Juventus. “De verontwaardiging was erg groot in heel Nederland, maar met name bij onze achterban, die zich afvroeg waarom dat excessief geweld nodig was tegen een grote onschuldige menigte! Was dit jouw manier van promoten van Amsterdam in de wereld? We hebben nooit enig excuus gehad richting onze supporters.”

“Sterker nog: er kwam een heksenjacht op de, volgens jou, daders van geweldsdelicten. Op deze dag knapte bij een hoop F-Siders het laatste stukje respect voor je!”, zo stelt de harde kern. “U bent streng en deelt zware boetes uit aan degene die de regels overtreden. U handhaaft net zo streng als de Duitsers in de begin jaren ’40, en dat voor een linkse politica. Velen van ons hebben hierdoor ook geen inkomen meer. Op tweede pinksterdag vond u, tot onze stomste verbazing, het belang van het recht op demonstreren belangrijker dan ons recht op een gezonde samenleving!”

“U speelt met onze levens en heeft ook schijt aan onze zorgmedewerkers en zet ook onze horeca in de stad te kak en de mensen die al een boete op zak hebben! U heeft gewoon schijt aan het 1,5 meter beleid!”, aldus de F-Side, dat zich ook richt tot de gemeenteraad van Amsterdam. “Wij geven hun één advies mee, zoals een bekende Amsterdamse volkszangeres zingt: Halsema rot op, je tijd heb jij gehad! Door alles wat jij doet, zijn wij jou meer dan zat! Halsema goodbye, je hoort er niet meer bij! Je hebt het hier verbruid, we trappen je eruit!”

Terechte kritiek?

  • Ja
  • Nee
664+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie