Exceptioneel talent schittert bij Leverkusen: “Heeft de elegantie van Zidane”

Foto: Exceptioneel talent schittert bij Leverkusen: “Heeft de elegantie van Zidane”

Kai Havertz bewijst wekelijks bij Bayer Leverkusen momenteel één van de grootste talenten in Europa te zijn. Marcel Daum, de rechterhand van Peter Bosz, is zwaar onder de indruk en vergelijkt de 20-jarige Duitser met Zinedine Zidane.

“Iedereen vraagt naar Kai Havertz. Als je hem ziet spelen, zegt dat alles”, begint Daum zijn lofzang bij talkSPORT. “Ik vind dat hij de elegantie van Zidane heeft. Als je zijn manier van bewegen ziet, hij is heel elegant en altijd kalm. En hij heeft een geweldige passing. Wat veel mensen niet zien, is dat hij daarnaast best snel is. Dat is een bonus.”

“Hij is een fantastische speler. Hij scoort, hij is goed in de lucht en snel.” Niet verrassend voorspelt Daum de international dan ook een geweldige toekomst. “Hoever, dat ligt aan hem. Ik kan niet zeggen dat hij de beste Duitse speler ooit zal worden, maar hij heeft het talent en er zijn geen grenzen. Hij vertoont tekenen van Zidane.”

Daum is zich ervan bewust dat Leverkusen de hoofdprijs moet vragen voor Havertz, ondanks dat de rijke clubs minder te besteden hebben door de coronacrisis. “De situatie is zo vreemd en ingewikkeld, dat het nog open ligt of hij vertrekt. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar Bayer is voor hem de juiste plek om zich verder te ontwikkelen. Het enige dat ik weet is dat Bayer hem niet voor een spotprijs laat gaan.”

Havertz de nieuwe Zidane?

  • Ja, absoluut!
  • Dat moet hij komende jaren nog maar bewijzen….
79+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie