‘Sterke signalen dat Twente-kandidaat Preud’homme vertrekt’

Foto: ‘Sterke signalen dat Twente-kandidaat Preud’homme vertrekt’

FC Twente wil niet bevestigen dat het Michel Preud’homme heeft gepolst voor een terugkeer in de Grolsch Veste. Volgens algemeen directeur Paul van der Kraan wil de club niet op namen ingaan.

Belgische media maken maandag melding van belangstelling voor Preud’homme. De Belg zou een dubbelrol aangeboden hebben gekregen. “Hij zou de volledige vrijheid krijgen om de club op technische gebied naar de hand te zetten. Preud’homme heeft laten weten dat hij gecharmeerd is van de interesse, maar dat hij op dit moment niet vrij is. De 61-jarige Belg heeft nog een contract bij Standard Luik”, zo schrijft TC/Tubantia.

“De vraag is hoe lang hij nog werkzaam is in Luik, want in België worden de geluiden steeds sterker dat hij dinsdag bekend gaat maken dat hij vertrekt bij Standard. De topclub heeft al een tijdje grote financiële problemen en het was lange tijd zelfs onzeker of Standard wel een proflicentie zou krijgen”, zo weet het regionale medium.

Preud’homme was één seizoen actief als Twente-trainer. Hij leidde de club naar de bekerwinst in 2010 en greep op de slotdag naast titelprolongatie door toedoen van Ajax. “De voormalige topkeeper verliet FC Twente na één seizoen alweer omdat hij het financiële aanbod van Al-Shabab uit Saudi-Arabië niet kon weerstaan. De Waal is de enige oefenmeester die sindsdien uit vrije wil is vertrokken bij FC Twente”, aldus TC/Tubantia.

Zou je dat toejuichen?

  • Ja
  • Nee
130+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie