“Dat Linssen niet tekende, zegt wel wat over Feyenoord”

Foto: “Dat Linssen niet tekende, zegt wel wat over Feyenoord”

Mikos Gouka vindt het tekenend dat Bryan Linssen na een goed gesprek besloot om niet bij Feyenoord te tekenen. Dat zegt de clubwatcher in een Question & Answer-sessie namens het Algemeen Dagblad.

“Advocaat wilde uiteraard doorpakken, van plek twaalf naar drie was stap één en de trainer had in zijn hoofd hoe de volgende stap kon worden gezet. Toen kwam de coronacrisis en bleek dat Feyenoord alleen nog maar kan huren of transfervrije spelers kan halen. Dat Bryan Linssen niet tekende, zegt wel iets over de slagkracht van Feyenoord op de markt. Zelfs het verlengen van de contracten van Eric Botteghin en Leroy Fer bleek geen abc’tje. Die spelers moeten echt wennen aan het idee dat hun salaris achteruit gaat terwijl ze over een transfervrije status beschikken”, stelt Gouka.

“Het is niet zo dat Advocaat de gaten gaat opvullen met eigen jeugd. Van jeugdspelers moeten zich waarmaken bij het nieuwe Feyenoord O21. Burger en Summerville zijn verder. Die krijgen een kans in de voorbereiding, maar Summerville moet Berghuis voor zich dulden en Burger weet dat het middenveld stond met Fer, Toornstra en Kökcü.”

“Als die spelers blijven, moet hij zich echt laten zien om veel speeltijd te krijgen. Als ik het wel zo dat Tapia en Ozyakup weg zijn en er dus meer perspectief is voor Burger. En Bart Nieuwkoop, die terugkeert van een verhuurperiode bij Willem II, mag na het vertrek van Rick Karsdorp de strijd om een basisplek als rechtsachter aangaan met Lutsharel Geetruida”, aldus Gouka tot slot.

Had jij hem graag bij Feyenoord gezien?

  • Ja
  • Nee
369+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie