‘Feyenoord hoort bizar bericht over Sam Larsson’

Foto: ‘Feyenoord hoort bizar bericht over Sam Larsson’

Door de coronacrisis ligt het voetbal in China nog altijd stil. Volgens De Telegraaf dreigt er een complete chaos, met mogelijk een bizarre situatie voor oud-Feyenoorder Sam Larsson in het vooruitzicht.

De krant bericht: “De Chinese regering heeft volgens een aantal media in het land een verbod op een terugkeer en nieuwe transfers van buitenlandse spelers ingesteld voor nog eens vier maanden. Daarmee is de chaos in de Chinese Super League, waar exorbitante salarissen worden betaald, nóg groter geworden. Oud-Feyenoorder Graziano Pelle verdient er volgens Aziatische media 15 miljoen euro per jaar.”

Daar voegt men aan toe: “Het zal er ook toe leiden dat buitenlandse spelers die in afwachting van de ontwikkelingen rond de coronapandemie bij familie in eigen land verblijven, voor een half jaar moeten worden verhuurd. Voetballers die in november vorig jaar hun laatste wedstrijd speelden en op z’n vroegst in oktober mogen terugkeren, zouden bijna een jaar geen wedstrijden meer spelen. Dat is onwenselijk voor de spelers en de clubs.”

De Telegraaf haalt Larsson aan, die in januari voor vijf miljoen euro naar Dalian Pro transfereerde. “Larsson werd met zijn landgenoot Marcus Danielson gecontracteerd, maar hij is nog altijd niet in China aangekomen. Hij kan het land niet in. Net als zijn trainer Benitez overigens. Feyenoord is nog altijd op zoek naar een vervanger voor Larsson. De club weet dat na de winterstop Luis Sinisterra mogelijk weer fit is. In theorie zou Larsson tot die tijd weer kunnen worden gehuurd van de club aan wie Feyenoord hem heeft verkocht…”

Zou dat een optie zijn?

  • Ja
  • Nee
948+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie