Zelfs huidige directeur Twente ‘snapt dat club als slangenkuil ervaren wordt’

Foto: Zelfs huidige directeur Twente ‘snapt dat club als slangenkuil ervaren wordt’

Onlangs pakte Gertjan Verbeek uit met de sneer dat ‘FC Twente als een slangenkuil is. Opmerkelijk genoeg kan de huidige algemeen directeur, Paul van der Kraan, dat wel begrijpen.

“Ik kan me wel voorstellen dat sommige mensen het soms als een slangenkuil ervaren, want de meningen komen van alle kanten”, reageert Van der Kraan in de TC Tubantia. “Dit is een moeilijke club, omdat iedereen lijntjes heeft. Iedereen praat over elkaar. Recent nog. Ik bel iemand op, in dit geval een voetbaltrainer. Naar mijn idee heb ik het aan zes mensen verteld, waarom ik die man had gebeld. Vervolgens loopt er een personeelslid over de gang en die zegt: ‘Je hebt met die en die gesproken.’ Dan denk ik: hoe kan dat nou? Wat moet ik hier nu mee? Maar kom op, ik moet toch wel ergens mijn informatie kwijt kunnen? Ik verbaas me daarover, en zo gaat het met heel veel dingen hier.”

Betrokkenheid moet niet verward worden met bemoeienis, vindt Van der Kraan. “Als ik bezig ben met een technisch directeur te zoeken, en we doen dat met een groepje, dan vind ik het prima dat ik adviezen krijg. Maar het kan niet zo zijn dat iedereen vindt dat je dat en dat moet doen, want dan kom je niet verder. Dan heb ik op een gegeven moment 150 namen en dan doe ik het nooit meer goed. Ik heb dit in al die jaren niet eerder in deze mate gemaakt.”

Van der Kraan is de juiste man voor FC Twente op dit moment

  • Eens
  • Oneens
71+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie