VVV maakt komst transfervrije Arias op ludieke wijze bekend

Foto: VVV maakt komst transfervrije Arias op ludieke wijze bekend

Jafar Arias is vanaf deze zomer speler van VVV-Venlo. De 24-jarige aanvaller komt transfervrij over van FC Emmen en tekent in Venlo voor één seizoen, met de optie tot een extra jaar. De Eredivisionist maakte woensdagavond zijn komst op ludieke wijze bekend via social media.

Op de video is Arias rustig aan het chillen op het strand, met een knipoog naar zijn roots uit Curaçao. Als er wordt uitgezoomd blijkt dat hij gewoon in De Koel vertoefd, waar men bezig is natuurgras aan te leggen. “VVV is een mooie club. Ik ken de club natuurlijk goed. Heb er veel tegen gespeeld met mijn vorige clubs en ken De Koel dan ook als een authentiek en gezellig stadion, waar supporters fanatiek achter de club staan”, laat Arias weten op de site van zijn nieuwe club. “Het feit dat er nu een natuurgrasmat komt te liggen draagt alleen maar bij aan de keuze voor de club.”

“Maar natuurlijk kies ik voor het totaalpakket, waarvan ook de ambities en de speelwijze van de club onderdeel uitmaken. En die kwamen in mijn gesprekken met de club heel duidelijk naar voren. VVV-Venlo gaat voor een herkenbare speelstijl, gecombineerd met passie en strijd om op die manier wederom een seizoen in de Eredivisie veilig te stellen”, besluit Arias.

“Jafar staat al een tijdje bij ons op het lijstje”, zegt technisch manager Stan Valckx. “Hij is een complete spits. Snelheid, kracht, balvastheid en doelgerichtheid, het zijn allemaal eigenschappen die op hem van toepassing zijn. Met hem halen we een aanspeelpunt in de voorhoede binnen, die past binnen een bepaalde speelstijl die we kunnen hanteren.” Arias is alweer de derde aankoop voor het nieuwe seizoen, na Guus Hupperts en Lukas Schmitz.

Goede aankoop van VVV?

  • Ja, denk ik wel
  • Ik twijfel…
277+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie