Van Hanegem haalt uit naar KNVB: “Wat een onzin is dat toch”

Foto: Van Hanegem haalt uit naar KNVB: “Wat een onzin is dat toch”

Een competitie met twintig deelnemers zou natuurlijk dé oplossing zijn voor de huidige Eredivisie-problematiek. De KNVB en de burgemeesters achten dit echter onmogelijk en Willem van Hanegem snapt daar werkelijk waar helemaal niets van.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft De Kromme: “Bij Cambuur en De Graafschap hebben ze een positief gevoel overgehouden aan hun rechtszaak tegen de KNVB. De rechter leek begrip te hebben voor hun standpunten. Nou, dan weet ik het wel. Dan zal alles wel worden afgewezen. Er is één kans en dat is uitbreiding naar twintig clubs. Maar die burgemeesters en de KNVB doen nu net alsof er dan twintig wedstrijden extra gespeeld moeten worden. Wat een onzin is dat toch. Puzzelen en bij iedereen een beetje bereidwilligheid en het moet lukken.”

Het Feyenoord-icoon vervolgt: “Maar iedereen is maar verdeeld. Kijk nou eens naar de Duitsers en hoe die het toch met z’n allen proberen voor elkaar te krijgen. Ik vind de start van de Bundesliga volgende week iets om naar uit te kijken. Maar ja, ik heb ze alweer voorbij zien komen. De tenenkrommende mensen die blijkbaar willen dat we maar gewoon niets meer moeten doen tot er een vaccin is. Er waren twee besmettingen bij Dynamo Dresden en die mensen schreeuwden om hun gelijk te halen. En ook maar gillen dat voetballers geen uitzondering mogen zijn. Maar voetbalclubs zijn ook gewoon bedrijven die overeind willen blijven, denk ik dan.”

Heeft hij gelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
199+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie