Jongste zoontje Ruud Vormer opgenomen in ziekenhuis

Foto: Jongste zoontje Ruud Vormer opgenomen in ziekenhuis

Het gezin van Ruud Vormer gaat al een tijdje door een bijzondere periode. Door de coronacrisis moet ook de aanvoerder van Club Brugge thuis blijven, terwijl hij het normaal gezien erg druk heeft met zijn taken en plichten als profvoetballer. Zijn vrouw Roos America had haar handen de laatste weken dan weer meer dan vol: zijn is spoedarts in Gent.

Maar net nu de eerste coronagolf grotendeels achter de rug lijkt en Vormer weldra een nieuwe landstitel aan zijn palmares mag toevoegen, krijgt het gezin te maken met een nieuwe tegenslag. Via haar Instagram-verhaal liet Roos immers weten dat hun jongste zoontje William in het ziekenhuis is beland.

In haar column voor Het Laatste Nieuws bevestigt Roos dat het om een kleine longontsteking gaat en dat er mogelijk ook problemen zijn aan zijn immuunsysteem. Het is dan ook niet de eerste keer dat hij in het ziekenhuis beland. Maar zijn mama benadrukt wel dat hij er alle nodige zorgen krijgt.

Vormer speelde in geboorteland Nederland al voor Roda JC, AZ en Feyenoord.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie