‘Ajax krijgt harde transferboodschap van Bayern München’

Foto: ‘Ajax krijgt harde transferboodschap van Bayern München’

In de afgelopen winterstop bracht Bayern München een bod van 20 miljoen euro uit voor de diensten van Sergiño Dest. Ajax weigerde, maar liet wel doorschemeren dat er iets mogelijk zou zijn met betrekking tot de transferzomer.

De Amsterdammers communiceerden bovendien dat de Amerikaanse vleugelverdediger 30 miljoen euro zou moeten kosten. Volgens de laatste geluiden uit Duitsland houdt de nummer één van de Eredivisie vast aan die prijs, maar waar de verwachting eerder was dat de betrokken partijen er wel uit zouden komen, bijvoorbeeld door voor een middenweg te kiezen (een transferprijs van 25 miljoen euro, red.), ziet de situatie er door de coronacrisis toch wat anders uit.

De Bundesliga-clubs dreigen door het virus een enorm bedrag aan televisiegelden mis te lopen en Der Rekordmeister wordt überhaupt keihard geraakt door de problematiek wat betreft Covid-19. Daarom zou Bayern het nu hard spelen: men wil Dest nog altijd hebben, maar 20 miljoen euro is toch echt het maximum. Volgens Sky Sport Deutschland is het dus ‘take it or leave it‘.

De Ajacied zat een tijdje geleden al in de Allianz Arena, al zei hij daar later zelf over: “Dat klopt, tegen Hoffenheim. Maar ik was daar vooral omdat ik er familie heb wonen. Ik dacht wel: als Bayern echt interesse gaat krijgen, dan wil ik wel een beetje weten hoe de club in elkaar zit. Dus leek het me leuk om alvast een keer te gaan kijken. Maar het was niet zo dat ik er was op uitnodiging van Bayern, zoals gesuggereerd werd. Er zat verder niks achter.”

Moet Ajax genoegen nemen met 20 miljoen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1269+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie