‘No-brainer’ van 80 miljoen genoemd bij United: ‘Meteen doen’

Foto: ‘No-brainer’ van 80 miljoen genoemd bij United: ‘Meteen doen’

Paul Pogba lijkt deze zomer te gaan vertrekken bij Manchester United, maar Andy Gray wijst zijn gedroomde opvolger alvast aan: Jack Grealish. De 24-jarige middenvelder van Aston Villa wordt al een poosje aan United gelinkt en volgens Gray zou het een ‘no-brainer’ zijn.

We weten niet of het voetbal ooit nog hetzelfde zal zijn en in welke mate het coronavirus van invloed zal zijn op de waarde en salarissen van spelers”, zegt de oud-speler van onder meer Aston Villa, Crystal Palace en Tottenham Hotspur tegen de Daily Star. “Maar als ik Pogba voor honderd miljoen pond (113 miljoen euro, red.) kan verkopen en Grealish voor zeventig miljoen (80 miljoen euro, red.) zou kunnen halen, zou ik dat meteen doen. Dat is een no-brainer.”

“United kan misschien zijn geld voor Pogba nog terugverdienen”, vervolgt Gray, die denkt dat Pogba’s marktwaarde nog altijd hoog is doordat hij op commercieel gebied interessant is. “Hij heeft miljoenen fans op sociale media. Tegenwoordig is dat belangrijk voor clubs. Maar fans geven daar niets om. Zij willen dat hij een bijdrage levert op het veld. Hij heeft simpelweg gefaald bij United. Of dat zijn eigen schuld is of dat hij pech heeft gehad door blessures? Ik denk dat het een combinatie van beide factoren is. Ik ken Pogba niet, dus ik kan niets zeggen over zijn karakter. Ik beoordeel hem op wat hij heeft laten zien bij United en dat is niet genoeg.”

Eens?

  • Ja
  • Nee
98+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie