Dankerlui verlengt contract bij Willem ll, Nelom en Vrousai in de wachtkamer

Foto: Dankerlui verlengt contract bij Willem ll, Nelom en Vrousai in de wachtkamer

Damil Dankerlui heeft zijn aflopende contract bij Willem ll met een jaar verlengd. De Tilburgers zijn daarnaast nog in gesprek met Miquel Nelom en Marios Vrousai. De opties in de verbintenissen van James McCarry en Georgios Strezos zijn niet gelicht.

De 23-jarige Dankerlui kwam in de winter van 2018 over van Ajax, waar hij alleen in de beloften minuten kreeg. Bij de Tricoler kreeg hij de kans om in de Eredivisie. Men is tevreden over de Amsterdammer, al kwam hij vorig seizoen meer in actie dan de huidige jaargang. Dankerlui gaf een reactie op de clubwebsite. “Het is mooi dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt en dat we samen langer doorgaan. Sinds ik bij Willem II ben heb ik de club en het team positief zien ontwikkelen. Ik wil mijn steentje eraan bijdragen om die stijgende lijn vast te blijven houden.”

Het is nog onzeker of Nelom en Vrousai een toekomst hebben in Tilburg. De spelers zijn met de club in gesprek.Nelom streek afgelopen zomer neer bij Willem ll en de club heeft de optie om zijn contract met een jaar te verlengen. Vrousai werd anderhalf seizoen gehuurd van Olympiakos Piraeus. De huidige nummer vijf van de Eredivisie kan de optie tot koop lichten.

De aflopende verbintenissen van McCarry en Strezos zijn nog niet verlengd. De Nieuw-Zeelandse verdediger mag uitkijken naar een andere club, terwijl de club in een later stadium wil beslissen over het lot van de Griekse keeper.

Goede keuzes?

  • Ja hoor
  • Mwah…
22+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie