‘Lampard moet hem oppikken voor 55 miljoen euro’

Foto: ‘Lampard moet hem oppikken voor 55 miljoen euro’

Chelsea heeft Hakim Ziyech al overgenomen van Ajax voor het volgende seizoen voor ruim 40 miljoen euro, maar vermoedelijk gaan de Blues nog veel meer geld uitgeven. Matt Jarvis, oud-speler van Wolverhampton Wanderers en West Ham United heeft wel een suggestie.

Hij vindt namelijk dat oefenmeester Frank Lampard Declan Rice op moet pikken bij West Ham. In gesprek met talkSPORT zegt hij: “Chelsea gaat de goede kant op onder Lampard. Jonge spelers krijgen daar de kans, dus Rice zou er goed aan doen om zich bij hen te voegen.” De coach van de Blues was vroeger zelf natuurlijk een geweldige middenvelder: “Rice is een compleet andere speler dan Lampard was, maar natuurlijk weet Lampard hoe hij een middenvelder moet waarderen.”

Er is best een kans dat Rice in de zomer van 2021 meegaat naar het EK: “Rice speelt op dit moment wekelijks bij West Ham en bondscoach Gareth Southgate zal hem graag wekelijks aan het werk blijven zien. Hij moet ervoor zorgen dat hij niet naar een andere club gaat om op de bank te zitten, want dan zou zijn plek in de Engelse selectie in gevaar kunnen komen.”

Maar… wat moet hij kosten? “Hij is een zeer belangrijke kracht voor West Ham, dus hij zal duur zijn. Ik verwacht dat hij extra veel geld zal moeten kosten: hij is jong en speelt al voor Engeland. Gezien de huidige markt moet je waarschijnlijk denken aan een bedrag van ongeveer 55 miljoen euro.”

Goede speler voor Chelsea?

  • Vind ik ook, ja
  • Vind ik niet
78+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie