Quarantainevermaak: Messi en De Ligt laten zien hoe het moet

Foto: Quarantainevermaak: Messi en De Ligt laten zien hoe het moet

Alhoewel het coronavirus een groot deel van de wereldwijde competities heeft stilgelegd, gaat het leven natuurlijk gewoon door. Net als de rest van de wereldbevolking doen je favoriete voetballers er alles aan om zichzelf te vermaken. De leukste manieren waarop wereldspelers zich bezighouden zetten we voor jou op een rijtje.

Al vrij snel nadat de competities in verschillende landen op slot werden gegooid, begon voor velen een periode van social distancing. Verplicht thuiszitten en zoveel mogelijk sociaal contact vermijden geldt natuurlijk ook voor bekende voetballers en dat leverde al snel een uitdaging op. De #stayathomechallenge werd het leven ingeroepen en dat heeft in korte tijd voor een scala aan leuke video’s gezorgd. Een greep van de leukste video’s tot nu toe vind je hieronder.


Matthijs de Ligt



We trappen af met een video van Matthijs de Ligt. De Nederlander zit opgesloten in Italië, een van de landen die het zwaarst getroffen is door het coronavirus. De voormalige Ajacied weet tot nu toe het beste te maken van de isolatie. Met een rol wc-papier en gewassen handen gaat tovert hij al snel een lach op je gezicht, zoals je in deze video kunt zien.




Frank de Boer



Van de ene Nederlander schakelen we over naar de volgende. Deze keer alleen geen speler, maar de trainer van Atlantic City: Frank de Boer. Hoewel de oefenmeester niet meer binnen de lijnen actief is, laat hij met zijn video zien dat hij thuis niet stil zit en nog steeds goed kan hooghouden. Net als De Ligt gebruikt De Boer alleen geen bal. Ook hij heeft gebruikt een rol wc-papier, zoals in de video te zien is.

Lionel Messi



Niet alleen Nederlanders doen mee aan de #stayathomechallenge, want ook Lionel Messi doet mee. De hedendaagse legende opent zijn trukendoos ook met een snelle video waarin hij eerst een rolletje wc-papier in de lucht houdt en vervolgens een schot lost. De video kun je hier bekijken.




Bruno Fernandes



Ook in Engeland is de #stayathomechallenge te vinden, namelijk in Manchester. De Portugese middenvelder van Manchester United, Bruno Fernandes, deelde zijn variant van de challenge en nam flink de ruimte om een toiletrol hoog te houden. Hij sluit de video daarnaast ook nog eens af met een goede vangst.


Usain Bolt



Dat de challenge inmiddels groter is geworden dan alleen de voetbalwereld is wel duidelijk. De voormalige sprinter uit Jamaica, die een korte periode voetballer was in Australië, deed namelijk ook mee aan de challenge. Hij deed dit niet alleen en speelde de bal geregeld over, zoals je op Instagram kunt zien.

Alex Oxlade-Chamberlain



De meest bijzondere manier van zelf isolatie komt via de video van Perri Edwards, de vriendin van Alex Oxlade-Chamberlain. In de video laat het koppel zien dat isolatie ook voor leuke momenten kan zorgen als je maar voor de goede muziek kiest. Het moge daarmee duidelijk zijn dat de #stayathomechallenge niet de enige manier is om jezelf te vermaken in huis.

Vermaak jij je een beetje?

  • Ik wel hoor
  • Ik dus niet
102+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

08:55
7+
Wilfred Genee doet boekje open over ‘Vandaag Inside-blaag’
08:40
10+
Perez tipt Koeman: “Gek om hem op te roepen als back”
08:25
54+
‘Frenkie de Jong-drama voor Ronald Koeman’
08:10
20+
‘Megaklap voor Ryan Gravenberch’
23:44
211+
De Boer deelt opvallend verhaal: “Bleef tien minuten op wc zitten”
23:21
101+
Werder Bremen-aanvoerder haalt keihard uit naar medespeler
23:00
63+
Atalanta schakelt Liverpool uit, AS Roma ondanks rode kaart door
22:59
35+
Club Brugge verslaat PAOK opnieuw, Tadic de verlenging in
22:25
426+
Open sollicitatie voor Ajax: “Ik kan het niveau aan”
22:04
167+
‘Ajax raakt hoofdjeugdopleiding kwijt aan AC Milan’
21:35
42+
Fiorentina naar halve finale, penalty-killer Martínez held bij Aston Villa
21:26
231+
Blind over Ajax-tijd: “Dát vond ik het grootste verschil”
21:10
82+
Real Madrid krijgt in aanloop naar Bayern-uit hulp
20:47
125+
Mourinho deed Schweinsteiger pijn op zijn verjaardag
20:27
613+
De Boer maakte ‘onbewust’ juist keuze bij Ajax
20:12
283+
Barcelona-ruzie gaat door: “Ik heb normen en waarden”
19:44
336+
‘Kansloos’ Vitesse kan hulp vergeten
19:24
1446+
Huurling Ajax maakt grote indruk: “Van wereldklasse”
19:09
192+
‘Ajax moet snel zijn: toptarget krijgt aanbieding’
18:49
8650+
‘Steven Berghuis spreekt af met nieuwe club’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie