‘Opvallende transfer in de maak voor Cavani’

Foto: ‘Opvallende transfer in de maak voor Cavani’

We kunnen er eigenlijk wel van uitgaan dat de toekomst van Edinson Cavani niet bij Paris Saint-Germain ligt. Hij beschikt immers over een aflopend contract dat niet verlengd zal worden. En misschien ligt de toekomst van de spits wel in Zuid-Amerika…

Voetbal International schrijft namelijk op dinsdag: “Edinson Cavani bleef ondanks hardnekkige geruchten over een wintertransfer naar Atlético Madrid in Parijs. Het is de vraag of de Uruguayaanse spits komende zomer dan alsnog de overstap maakt naar de Rojiblancos. Cavani, wiens PSG-contract deze zomer afloopt, heeft een andere optie. Volgens het Uruguayaanse Ovacion heeft Boca Juniors El Matador op de korrel als droomaanwinst.”

Cavani en zijn gevolg onderhandelden in de winter met Atlético, maar directeur Enrique Cerezo liet daarover weten: “Het is schandelijk is hoe sommige spelers met hun zaakwaarnemers en familieleden omgaan met de situatie. We zijn niet van plan om ons te laten beroven.”

Walter Guglielmone, de zaakwaarnemer en tevens halfbroer van Cavani, sloeg meteen terug: “Het belangrijkste is wat Edi er allemaal aan heeft gedaan om te kunnen vertrekken. Denk je dat hij een maand niet heeft gespeeld, alleen zodat ik de boel kon laten klappen vanwege een commissie en zijn droom daarmee niet zou laten uitkomen? Als het een geldkwestie was, was Edi wel naar Engeland gegaan. Atlético kon niet aan de vraagprijs voldoen en PSG wilde niet tegemoet komen.”

Moet hij voor Boca kiezen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
55+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie