Mino Raiola laat zich uit over zomertransfer Pogba

Foto: Mino Raiola laat zich uit over zomertransfer Pogba

Door verschillende blessures maakt Paul Pogba een verschrikkelijk moeilijk jaar door bij Manchester United. Daarbovenop komt nog eens dat de Fransman week in week uit in verband wordt gebracht met een transfer naar Real Madrid…

Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zegt echter in gesprek met de krant Marca: “Paul beleeft een moeilijke tijd. Maar laat me duidelijk zijn, aangezien ze in Engeland nogal gevoelig zijn: Pogba concentreert zich op Manchester United, met wie hij het seizoen tot een goed einde wil brengen. Hij wil terugkomen in het team en met Manchester United de Champions League bereiken.”

En in de zomer? Vertrekt hij dan uit Manchester? “Je kan niet zeggen wat er zal gebeuren. Er was belangstelling, maar het was niet mogelijk. Wat er vorig jaar gebeurd is, telt nu niet meer. We moeten zien hoe het gaat lopen.”

Raiola benadrukt dat hij een uitstekende relatie heeft met Real: “Ik heb heel goed contact met José Ángel Sánchez (algemeen directeur, red.) en ik vind het mooi om met hem over voetbal te praten, omdat zijn mening me interesseert. Ik hoop dat ik op een dag een geweldige voetballer naar Real Madrid kan brengen. Alphonse Aréola speelt nu weliswaar op huurbasis voor Real Madrid, maar ik wil er graag definitief een speler naartoe brengen en dat ga ik deze zomer proberen. Het zou een eer zijn voor mij en mijn spelers, omdat Real Madrid een geweldige club is.”

Gaat Pogba naar Real Madrid?

  • Sowieso
  • Nee
63+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie