TRANSFERUURTJE: Ultieme poging voor Van de Beek, megatransfer Kane

Foto: TRANSFERUURTJE: Ultieme poging voor Van de Beek, megatransfer Kane

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

Volgens het Spaanse medium Marca probeert Manchester United andere gegadigde Real Madrid te snel af te zijn in de jacht op Donny van de Beek. Al enkele maanden geleden bereikte de Ajacied al een akkoord met De Koninklijke, maar de club uit Manchester geeft niet op. Marca meldt dat United een laatste ultieme poging wilt wagen om Van de Beek naar Engeland te halen.

Georginio Wijnaldum en Liverpool zijn dan toch in gesprek over een contractverlenging. Dat schrijft de doorgaans goed ingevoerde journalist Nicolò Schira. Wijnaldum staat op het punt om tot medio 2023 te tekenen, met optie voor nog een jaar.

[b]Buitenland:[/b]

Juventus verbaasde eerder al vriend en vijand door Cristiano Ronaldo naar het Allianz Stadium te halen en naar verluidt is De Oude Dame nu uit op een even grote schok. De nummer één van de Serie A zou namelijk vol voor Harry Kane gaan. De Oude Dame zou namelijk een bedrag van liefst 200 miljoen euro overhebben voor Kane, dat bestaat uit een transfersom en het salaris van de spits.

De goede prestaties van Marc Cucurella in het shirt van Getafe zijn ook in de rest van Europa niet onopgemerkt gebleven. Voetbal International weet te melden dat de plaaggeest van Ajax de clubs voor het uitkiezen heeft. “Volgens geruchten hebben Chelsea en Napoli meer dan gemiddelde belangstelling voor Cucurella. Eerder werden ook Arsenal en Tottenham Hotspur al genoemd”, zo klinkt het.

Het lijkt er alleszins op dat er groot Cristiano Ronaldo-nieuws op komst is. De Portugees staat nog bij Juventus onder contract tot medio 2021, maar De Oude Dame zet op dit moment alles op alles om deze verbintenis te verlengen. Voetbal International schrijft vandaag: “Juventus ziet een einde van de samenwerking met Cristiano Ronaldo niet zitten. De aanvaller is inmiddels 35 jaar oud en heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, maar Tuttosport heeft begrepen dat Juventus deze verbintenis met een jaar wil verlengen.”

Waar speelt Van de Beek volgend seizoen?

  • Ajax
  • Real
  • United
  • Anders…
523+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie