‘Raiola wacht op aanbiedingen voor ‘een van beste nummers 10 van Europa’’

Foto: ‘Raiola wacht op aanbiedingen voor ‘een van beste nummers 10 van Europa’’

Jesse Lingard is een kind van Manchester United en speelde inmiddels al ruim 200 wedstrijden in de hoofdmacht. Komende zomer lijkt er echter een einde te komen aan het sprookje.

Goal meldt maandag dat manager Ole Gunnar Solskjaer het niet meer ziet zitten in Lingard. De aanvallende middenvelder, die ook als vleugelaanvaller kan spelen, is bezig aan een dramatisch seizoen waarbij zijn vorm tot het nulpunt daalde. Daarnaast zou de Noorse trainer niet tevreden zijn over de arbeid en werkethiek op het trainingsveld van de 27-jarige Engelsman.

Lingard beschouwt zichzelf volgens de berichtgeving als ‘een van de beste nummers 10 op de Europese velden’, maar daar zal Solskjaer het toch niet mee eens zijn. De oefenmeester heeft met Bruno Fernandes in januari een nieuwe spelmaker in de ploeg, terwijl hij met Odion Ighalo nog een aanvallende optie aan zijn selectie toe heeft gevoegd. Voor Lingard blijven daardoor voorlopig alleen minder belangrijke wedstrijden, zoals tegen Derby County in de FA Cup, over.

Lingard krijgt nog tot het einde van het seizoen om zich te bewijzen, al is de kans aanwezig dat hij eieren voor zijn geld kiest. De 24-voudig international sloot zich onlangs aan bij de stal van Mino Raiola en de verwachting is dat de zaakwaarnemer al lijntjes heeft uitgegooid voor zijn nieuwe cliënt. Vooralsnog lijkt er echter geen concrete interesse in Lingard te zijn.

Moet Man United afscheid van hem nemen?

  • Ja, niet goed genoeg
  • Nee, ik zou hem erbij houden
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie