‘Bergwijn-drama op komst door grote fout Spurs’

Foto: ‘Bergwijn-drama op komst door grote fout Spurs’

Tottenham Hotspur betaalde in de winterstop ruim 30 miljoen euro aan PSV om met Steven Bergwijn aan de slag te mogen gaan, maar hield zich verder koest op de transfermarkt. Dat betekent gelijk wel dat er een gigantische druk rust op de schouders van de aanvaller.

De Spurs kampen namelijk met de nodige blessures: Harry Kane is nu al een tijdje afwezig en ook Heung-Min Son bevindt zich in de ziekenboeg. Bergwijn moet dus wel spelen bij de Londenaren, terwijl oefenmeester José Mourinho al heeft toegegeven dat de international van het Nederlands elftal eigenlijk toe is aan wat rust. Clubvoorzitter Daniel Levy heeft op zijn beurt spijt dat hij geen spits aangekocht heeft in de winter, dat liet hij onlangs weten bij een supportersbijeenkomst.

Hij kampt met verschillende pijntjes, maar The Special One kan het zich niet veroorloven om Bergwijn op de bank te zetten, alternatieven heeft hij namelijk niet tot zijn beschikking. De Engelse media reppen inmiddels van een disaster waiting to happen, hoelang gaat dit nog goed? Loopt de buitenspeler straks ook een ernstige blessure op?

Na afloop van de competitiewedstrijd tegen Burnley (1-1) zei Mourinho: “Het plan was om hem een uur te laten spelen en dan Lucas Moura voor hem te brengen. Het plan was om de frisse spelers de negentig minuten op het veld te houden, maar ik moest in de rust wisselen. Steven moest daarom negentig minuten spelen. En daar bovenop is hij geblesseerd geraakt. Laten we kijken of het iets kleins is.” Tottenham zet nu alles op alles om Bergwijn klaar te stomen voor het aankomende Champions League-duel met RB Leipzig, maar het valt te hopen dat men niet té veel risico neemt.

Hou jij je hart vast?

  • Ik wel
  • Ik niet
4655+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie