‘Hirving Lozano heeft plotseling een gigantisch probleem’

Foto: ‘Hirving Lozano heeft plotseling een gigantisch probleem’

Hirving Lozano moet vrezen voor een gigantisch probleem. Zijn Napoli-periode dreigt binnen een jaar in de soep te lopen, maar het is sterk de vraag of er in de zomer interessante aanbiedingen op tafel komen.

Lozano komt sinds de trainerswissel in Napels niet meer aan spelen toe. In de zomer zou de Italiaanse club willen meewerken aan een transfer, maar de leiding zal natuurlijk wel een groot deel van de investering (zo’n veertig miljoen euro) terug willen zien. Dat kan een groot probleem blijken.

Everton is nadrukkelijk naar voren geschoven als kandidaat. Dat is logisch wetende dat manager Carlo Ancelotti (Napoli) en directeur voetbalzaken Marcel Brands (PSV) allebei een verleden hebben met de Mexicaan. Echter, scout Carlo Jacomuzzi zet grote vraagtekens bij de Napoli-aanvaller.

Aan Area Napoli laat Jacomuzzi weten dat ‘Everton goed weet wat het moet doen’. Een vage reactie, maar tegenover Radio Marte is hij duidelijk over de 24-jarige aanvaller: “In Zuid-Amerika is hij een goede speler, omdat hij zijn man voorbij kan rennen. Maar in Europa heeft hij het alleen goed gedaan bij PSV, omdat hij daar twee keer per jaar tegenover Ajax staat. Verder is er daar geen tegenstand.”

En zo dreigt er een intern conflict bij PSV. De scout is dus niét enthousiast over Lozano, maar Ancelotti en Brands zullen zijn naam mogelijk alsnog ter sprake brengen.

Moet Everton hem halen?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
667+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie