Luis Suárez heeft ‘transfernieuws’ voor Ajax

Foto: Luis Suárez heeft ‘transfernieuws’ voor Ajax

Luis Suárez heeft al een paar keer gezegd dat hij zijn carrière best af wil sluiten in de Johan Cruijff ArenA bij Ajax. Vooralsnog staat de Uruguayaan echter nog onder contract bij FC Barcelona… en hij is niet van plan om Catalonië in de nabije toekomst te verlaten.

In een interview met RAC1 vertelt de goalgetter: “Ik ben hier heel erg gelukkig en mijn familie ook. Ik zit bij een club waar ik altijd al heb willen zijn en voel me uitstekend op mijn gemak. Maar, ik hoef de beslissing niet te nemen. De club weet hoe ik erin sta, ik wil hier doorgaan. Er is mij nog helemaal niets verteld, maar dat hoeft ook niet, want ik heb een doorlopend contract.” Suárez ligt nog tot medio 2021 vast in het Camp Nou-stadion: “En als ik volgend seizoen zestig procent van de wedstrijden speel, dan wordt dat automatisch met één jaar verlengd.” 

Het is geen geheim dat technisch directeur Éric Abidal op zoek is naar een nieuwe nummer negen: “Maar dat heb ik ook aangegeven: het zou goed zijn als de club een spits haalt die mij op termijn kan vervangen.” De naam van Lautaro Martínez van Internazionale wordt vaak genoemd: “Hij heeft al laten zien wat hij waard is bij Inter en het Argentijnse nationale elftal. Volgens mij voldoet Lautaro aan alle voorwaarden om ook bij Barça te slagen. Hij is een geweldige doelpuntenmaker…”

Suárez is nu 33 jaar oud en de kans wordt steeds kleiner dat we hem ooit nog in het shirt van Ajax zullen zien. Zeker als zijn huidige contract in Catalonië verlengd wordt, lijkt een terugkeer uitgesloten.

Denk jij dat hij nog terugkomt?

  • Ik wel
  • Ik niet
8566+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie