Ramos: “Ik verbaas me met deze scheidsrechter nergens meer over”

Foto: Ramos: “Ik verbaas me met deze scheidsrechter nergens meer over”

Real Madrid verloor gisteren verrassend van Levante met 1-0, maar Sergio Ramos vindt dat De Koninklijke twee strafschoppen had kunnen en misschien wel moeten krijgen. Scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández weigerde echter te fluiten.

In de Spaanse media zegt de captain van de Madrilenen: “Ik houd er niet van om over scheidsrechters te praten. Dat heb ik altijd aangegeven omdat ze menselijk zijn en ze zich kunnen vergissen. Maar soms brengen ze je aan het twijfelen en zetten ze je aan het denken. Het criterium is elke dag anders. Mijn laatste handsbal, in de Spaanse Super Cup tegen Valencia, was ongewild, maar toch werd ervoor gefloten. En vandaag (gisteren, red.) zijn er twee onbedoelde handsballen van Levante en mag het spel doorgaan.”

Ramos heeft het niet zo op Hernández Hernández: “Ik verbaas me met deze scheidsrechter nergens meer over. Voorheen kon je nog met scheidsrechters praten en met Hernández Hernández valt gewoon niet te praten. De aanvoerders zijn er om de scheidsrechters te helpen. Je bent arrogant of je bent het niet. Het is schandalig. Ik vroeg na afloop of hij een probleem met mij heeft. Ik houd me aan de feiten: in de tiende minuut krijg ik een gele kaart nadat men op mijn voet staat en ik een elleboogstoot ontvang. Sommige beslissingen zijn van tevoren bepaald.”

De international van Spanje sluit af: “Ik vertrek hier met een niet zo’n fijn gevoel. Het is baatzuchtig om alles te laten afhangen van de VAR. We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar het ontbrak aan een doelpunt. Wij zijn degenen die drie punten hebben laten liggen, niet de VAR.”

Heeft hij gelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
213+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie