Serieus probleem voor Man United én Engelse ploeg na slechts nieuws Rashford

Foto: Serieus probleem voor Man United én Engelse ploeg na slechts nieuws Rashford

Het is nog maar de vraag of Marcus Rashford dit seizoen in actie komt. Zijn rugblessure blijkt ernstiger dan aanvankelijk werd gedacht. Zelfs het EK in de zomer dreigt gevaar te lopen.


In de aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Club Brugge kwam Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer met zeer slecht nieuws over de blessure van Marcus Rashford. “Ik hoop dat hij dit seizoen nog zal kunnen spelen. Het zal toch nipt worden voor het einde van het seizoen. Hopelijk kunnen we ver raken in deze competitie en zo ons seizoen verlengen”, vertelde de Noorse trainer op zijn persconferentie. 

“Het heeft tijd nodig, ik ben geen dokter. Ik hoopte dat hij sneller zou herstellen, maar het ziet er naar uit dat hij langer out zal zijn. Nog zeker enkele maanden. Als hij niet fit genoeg is, zal hij niet naar het EK gaan”, besluit Solskjaer. 

Zowel bij Man United als in de nationale ploeg is Rashford een belangrijke pion in de aanval. The Three Lions kampen met een serieus probleem in de aanval, doordat ook Harry Kane momenteel geblesseerd is. Ook Manchester United kent personele problemen door het wegvallen van Rashford. Zo liet het afgelopen zomer nog na een vervanger te halen voor spits Romelu Lukaku en krijgt de Engelse grootmacht nu de rekening dubbel zo hard getrakteerd.

Gaat Engeland een flater slaan als Kane en Rashford niet kunnen spelen?

  • Ik vrees het wel
  • Welnee, genoeg goede spitsen daar
89+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie