“Hoop dat we het verdriet met één procent hebben kunnen verminderen”

Foto: “Hoop dat we het verdriet met één procent hebben kunnen verminderen”

Jan-Arie van der Heijden mocht donderdagavond in de slotfase de 0-1 voorsprong op sc Heerenveen in de KNVB Beker helpen verdedigen. De voor Edgar Miguel Ié ingevallen verdediger wilde het na afloop echter louter over Carlo de Leeuw hebben.

De materiaalman overleed donderdagavond op slechts 59-jarige leeftijd. “Vandaag was voetbal niet het belangrijkste, we kwamen hier maar voor één man en dat is Carlo de Leeuw. We wilden hem eren met een overwinning en dat is gelukt”, vertelt Van der Heijden aan FOX Sports.

“Het zegt meer over hoe we aan het einde hem hebben kunnen eren en ik hoop dat we het verdriet van zijn familie met één procent hebben kunnen verminderen”, aldus Van der Heijden. “Voor de wedstrijd kwamen we nog even bij elkaar en Leroy (Fer, red.) had de moed om te zeggen waar het vandaag om ging en dat was echt wel even mooi. Carlo was echt een gouden gozer, echt een groot gemis.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie