‘Laatste Memphis-nieuws bezorgt Olympique Lyon hartverzakking’

Foto: ‘Laatste Memphis-nieuws bezorgt Olympique Lyon hartverzakking’

Memphis Depay kreeg in het afgelopen weekend in Rome bezoek van bondscoach Ronald Koeman van het Nederlands elftal en het begint er wel heel erg sterk op te lijken dat de aanvaller zich bij zijn revalidatie op het Europees kampioenschap van 2020 richt.

De Telegraaf schrijft vandaag: “Aangezet door alle positieve posts via het Instagram-account van Memphis Depay heeft bondscoach Ronald Koeman een bliksembezoek aan zijn geblesseerde sterspeler van het Nederlands elftal gebracht. De aanvaller van Olympique Lyon verbleef onder andere in het bijzijn van chirurg Pier Paolo Mariani (tussen Koeman en Depay) en Tufan Özbozkurt (vriend van de international) een paar dagen in Rome.”

De krant vervolgt: “Toevallig bezocht Koeman enkele Italiaanse competitieduels met diverse van zijn spelers (zoals Stefan de Vrij bij Internazionale-AC Milan) en ging daarna langs bij Depay. De oefeninterlands eind maart tegen de Verenigde Staten en Spanje komen sowieso te vroeg voor de aanvalsleider. Maar nog altijd bestaat er hoop bij Koeman en het Oranje-legioen dat Depay acte de présence geeft tijdens het Europees kampioenschap, dat voor Oranje op 14 juni in de Johan Cruijff ArenA start tegen Oekraïne.”

Bij Olympique Lyon, de broodheer van Memphis, heeft men natuurlijk óók kennisgenomen van het laatste nieuws. De clubleiding in het Parc Olympique Lyonnais houdt zijn hart vast: als Depay te vroeg terugkeert op het voetbalveld is het wachten op een nieuwe zware knieblessure…

Moet Memphis risico nemen?

  • Vind ik wel, voor Oranje
  • Vind ik dus echt niet
5963+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie