‘Overmars noodgedwongen de markt op na Ajax-transfer’

Foto: ‘Overmars noodgedwongen de markt op na Ajax-transfer’

André Onana is een van de Ajax-sterren die komende zomer dreigt te vertrekken. Volgens clubwatcher Marco Timmer is de kans groot dat de Amsterdammers niet voor een interne oplossing kiezen, zoals de Kameroener werd doorgeschoven na het vertrek van Jasper Cillessen.

Timmer acht de kans klein dat Bruno Varela, Kjell Scherpen óf Dominik Kotarski doorschuift na dit seizoen. “Dat denk ik nog niet. Ik moet wel zeggen dat Kotarski op mij een hele goede indruk heeft gemaakt in Qatar. Dat is vind ik een jongen met veel potentie, maar ik denk niet dat Ajax er vanuit gaat dat hij er al staat”, aldus de clubwatcher van weekblad Voetbal International.

Daar voegt Timmer aan toe: “Scherpen hebben ze gehaald voor zijn talent, maar hij is ook nog niet onomstreden. Dat zal nog wel een tijdje duren voordat hij zijn kansen gaat krijgen, áls hij ze al krijgt. Van Varela weet je dat hij een tweede doelman is. Ik denk dat Ajax de markt opgaat en een goede keeper gaat halen.”

Feit is dat Onana geschorst is voor het heenduel met Getafe en Varela als tweede doelman een hele slechte beurt maakte bij Jong Ajax. “Het zag er gewoon slecht uit en het is te hopen dat dit een incident is en hij zekerder oogt in het treffen met Getafe, áls hij daar al staat”, aldus Timmer, die daar vooralsnog wel op rekent. “Ten Hag durft hem zonder problemen op te stellen, maar het is ook wel duidelijk dat hij ver achter Onana zit.”

Zou jij ook een nieuwe keeper halen?

  • Ja
  • Nee
2254+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie