Fernando Ricksen krijgt tweede uitvaart in Nederland: ‘Zijn laatste wens’

Foto: Fernando Ricksen krijgt tweede uitvaart in Nederland: ‘Zijn laatste wens’

Fernando Ricksen, die vorig jaar op 43-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van ALS, krijgt een tweede uitvaart in Nederland. Zijn vrouw Veronika Ricksen gaat in Sittard een dienst organiseren, de stad waar Ricksen bij Fortuna zijn professionele carrière is begonnen.

“Het was zijn laatste wens om terug te keren naar zijn geboorteland”, vertelt de vrouw van Ricksen aan The Scottish Sun. “We waren allebei aan het huilen, toen hij een aantal laatste wensen aan mij heeft verteld. Hij wilde graag gecremeerd worden en niet begraven. Zijn urn moest blauw zijn, als de clubkleuren van de Rangers. Mijn man moet een plek krijgen waar hij zich lekker bij voelt en die ik kan bezoeken met onze dochter Isabella.”

“Fans zijn welkom om zijn as te bezoeken. Bloemen mogen worden neergelegd en zullen iedere tien dagen worden opgeruimd”, aldus Veronika Ricksen. Wanneer de tweede uitvaart plaatsvindt, is nog niet duidelijk.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie