‘PSV-leiding speelt achter schermen heel erg vies spelletje’

Foto: ‘PSV-leiding speelt achter schermen heel erg vies spelletje’

Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf wordt er achter de schermen in het Philips Stadion een heel erg vies spelletje gespeeld. De leiding van PSV zou er alles aan doen om zichzelf uit de wind te houden, en daarbij gaat men klaarblijkelijk over lijken.

In zijn column schrijft de journalist: “Mark van Bommel is het slachtoffer van een ware karaktermoord. Eentje waarbij duidelijke regie valt te ontdekken om de aandacht af te leiden van de sportieve malaise bij PSV. Iets wat zelfs is verergerd na het ontslag van de trainer. Van Bommel als de grote katvanger om de verantwoordelijken in de directie (algemeen directeur Toon Gerbrands en directielid voetbalzaken John de Jong) uit de wind te houden.”

Driessen vervolgt: “Ook verslaggevers van De Telegraaf worden met lasterpraatjes vanuit PSV geconfronteerd. Ook rond de transfer van Bergwijn naar Tottenham Hotspur spelen de machthebbers bij PSV een zwartepietenspel om zelf buiten schot te blijven met betrekking tot het demasqué van PSV. De beste speler wordt beschimpt en z’n zaakwaarnemer Fulco van Kooperen nog erger. De publieke opinie loopt er tot genoegen van de PSV-leiding achteraan, maar Bergwijn en Van Kooperen komen wel met Tottenham op de proppen. Een club die 32 miljoen euro betaalt voor een aanvaller die een slecht seizoen doormaakt, vijf doelpunten maakt, nergens voor speelt met zijn club en in de zomer uit beeld kan zijn verdwenen. Als dank zet Gerbrands Van Kooperen weg als ‘corrupt’.”

Vies spelletje van de leiding?

  • Vind ik wel, ja
  • Vind ik niet
2661+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie