‘Lastig om bij Ajax te komen en eerste wedstrijd tegen PSV te spelen’

Foto: ‘Lastig om bij Ajax te komen en eerste wedstrijd tegen PSV te spelen’

Er staat aankomend weekend een mooi affiche op het programma. Zondag neemt Ajax het in de Johan Cruijff ArenA op tegen PSV. Een bijzondere wedstrijd voor Lisandro Martínez, aan het begin van het seizoen maakte hij namelijk tegen dezelfde tegenstander zijn debuut in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

De Argentijn kan zich nog herinneren dat hij met enige spanning het veld betrad. “Maar toen de wedstrijd eenmaal begon voelde ik veel vertrouwen. Toen ik al die mensen in het stadion zag, mijn teamgenoten, voelde het goed. Ik heb een goed debuut gehad en gelukkig wonnen we de Supercup”, aldus de Argentijn tegenover Ajax TV.

“Het was lastig, het is niet makkelijk om bij een club als Ajax te komen en je eerste wedstrijd tegen PSV te spelen. Om de Supercup, dat is nogal belangrijk. Maar ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen, me er goed op voorbereid.”

Ondanks een voorsprong van elf punten op PSV, vindt Martínez dat zijn ploeg de tegenstander niet mag onderschatten. “We weten dat er een verschil is, maar daar hechten we geen waarde aan. Of we nou tegen PSV of AZ spelen, we moeten ons richten op onszelf. Dat is waar het om gaat”, aldus de middenvelder annex verdediger die weet waar Ajax alert voor moet zijn. “Ze hebben individuele kwaliteiten, spelen met agressiviteit. Dat zijn hun kwaliteiten.”

Tot dusver een geslaagde aankoop van Ajax?

  • Ja
  • Nee
304+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie